KAMPACO I ZVEZDA? Vildoza se obratio novinarima i rekao sve što zna!

Autor:

Sport

07.12.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac tema broj jedan na Malom Kalemegdanu.

KAMPACO I ZVEZDA? Vildoza se obratio novinarima i rekao sve što zna!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Crvena zvezda je odradila poslednji trening u hali "Aleksandar Nikolić" pred gostovanje Partizanu u okviru 12. kola Evrolige, velikom broju novinarskih ekipa obratio se jedan od najboljih igrača kluba sa Malog Kalemegdana Luka Vildoza.

Isti timovi snage su odmerili prethodne nedelje u ABA ligi, a tada je branilac regionalne krune ostvario ubedljivu pobedu (90:74). Duel s kraja novembra vodilja je Zvezdinim igračima, ali Luka Vildoza upozorava da posao neće biti lak.

- Očekujem drugo lice Partizana, pokušaće nešto da promene, ali moramo da budemo spremni, da uradimo svoj posao. Radimo na detaljima i pripremamo se. Prvi put se igra derbi u Evroligi, ali smatram da neće biti velike razlike, derbi je derbi. U odnosu na prethodni jedina je razlika što ovaj put igramo u gostima. Očekujem da bude sjajno - kazao je Argentinac.

Vildoza se osvrnuo i na vesti o interesovanju Crvene zvezde za njegovog kolegu iz reprezentacije Fakunda Kampaca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fakundo Kampaco u dresu Denvera

- Nisam se čuo sa Kampacom. Čuo sam za priče, ali namam predstavu kakva je situacija. Fokusiran sam na utakmicu, a naravno da bih bio srećan da dođe. On je moj prijatelj i bilo bi sjajno da dođe, ali ne znam ništa o tome - rekao je Luka Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading