Crvena zvezda izdala novo saopštenje pred "Večiti derbi"

Autor:

Sport

07.12.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka istorijskog "Večitog derbija" je ostalo nešto više od 24 sata.

Crvena zvezda izdala novo saopštenje pred "Večiti derbi"

Foto: Starsport

Prvi evroligaški "Večiti derbi" u istoriji odigraće se u četvrtak od 20.30 u "Štark" areni, a dan uoči utakmice je nastao veliki haos oko toga hoće li biti gostujućih navijača.

Podsetimo, domaćin derbija je Partizan, a sada je sa Malog Kalemegdana stiglo novo saopštenje, drugo u toku dana vezano za ovu temu (prvo ste takođe mogli da pročitate na našem portalu).

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti, bez ikakvih promena.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12.kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u „Štark Areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ako nesto bace za muda obesiti

07.12.2022 18:16

PAZITE CIGANI DOLAZE DA UNISTE DERBI ,POGOTOVO AKO IM REZULTAT BUDE NEGATIVAN .