PREBIO TAŠTU, DOBIO 5 GODINA ROBIJE U CRNOJ GORI: Brutalni detalji iz biografije ubijenog

Autor:

Hronika

07.12.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija identifikovala je ubijenog muškarca u Ugrinovcima. U pitanju je Dražen Delević (33) državljanin Crne Gore. Njega je kako se sumnja ubio B.T. (34) poznat pod nadimkom Kikinda.

PREBIO TAŠTU, DOBIO 5 GODINA ROBIJE U CRNOJ GORI: Brutalni detalji iz biografije ubijenog

Foto: printscreen/facebook

Motiv ubistva biće naknadno utvrđen, a prema informacijama koje posedujemo sumnja se da je navodno dug od 90 hiljada evra zbog trgovine migrantima.

Dražen Delević je od ranije poznat organima gonjenja i u Crnoj Gori.

U februaru prošle godine, policijski inspektori Drugog odeljenja beogradske kriminalističke policije su u saradnji sa PU Novi Pazar, uhapsili su braću Dražena i Dalibora D., državljane Crne Gore iz Berana i Anju Z, državljanku BiH, zbog sumnje da su uz pretnju pištoljem oteli 3.860 evra iz menjačnice u Balkanskoj ulici u centru Beograda.

Oni su uhapšeni posle munjevite akcije u neposrednoj blizini granice, pre nego što su uspeli da napuste Srbiju, a kod su pronađeni pištolj i novac iz pljačke menjačnice, koji će biti vraćen vlasniku.

Osuđen na pet godina zatvora

Dražen D. (33) je ranije u novembru 2019. Crnoj Gori osuđen na pet godina zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, ali nije otišao na izdražanje kazne.

On je uhapšen je 23. marta na Graničnom prelazu Ranče, nakon što je u njegovom vozilu pronađeno oko 216,4 kilograma marihuane.

Prema optužnici drogu su pronašli carinici i policajci na na izlazu iz Crne Gore kontrolišući “mercedes – sprinter” kojim je upravljao optuženi.

Sredio napad na bivšu taštu: Pretukli je i oteli 2.000 eura

Dražen D. je poznat i kao osoba koja je u februaru 2016. sa Berancem J. M.(36) brutalno prebio svoju bivšu taštu, Budvanku J. Lj. i oteo joj 2.000 evra. Njima su pomogle još dve, a Dražen je prethodno organizovao grupu muškaraca, te sačekao taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Oni su je presrel i naneli joj teške telesne povrede, a nesreća žena je od udaraca pala u nesvest, dok je Dražen uzeo njenu torbu. Prolaznici koji su primetili njeno telo kako leži, pozvali su odmah policiju, a Dražen je ubrzo uhapšen, dok se J. M. nalazi u bekstvu.

“Te večeri oko 19.45 časova išla sam na posao, putem kojim 14 godina idem kroz naselje Golubovina. Da neko ne pomisli da sam bogatašica, držim tezgu i nosim novac sa sobom, jer sam se bojala da neko ne obije stan, pošto se to neretko dešava. Dok sam prolazila blizu maslinjaka kroz naselje, osetila sam jak udarac u glavu i više se ničega ne sećam. Zaskočili su me sa leđa i udarili. Probudila sam se u lokvi krvi. Nikoga nije bilo da mi pomogne. Sama sam se podigla i jedva došla do stana, odakle sam pozvala policiju”, ispričala je tada za “Vijesti” Budvanka J. LJ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Awetinja

07.12.2022 21:09

Zaboravili ste navesti da je bio lider litija u CG i finasijer partije Marka Milačića.

Nevena

08.12.2022 10:37

Sta ćete da svakog kriminalca pripisete Litijasima.Pogledajte kada Komite imaju Proteste s Vrha do dna Sve Kriminalci