BRUTALNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Zašto ponovo ubijaju Jagodu?

Autor:

Sport

07.12.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana poslao oštru poruku.

BRUTALNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Zašto ponovo ubijaju Jagodu?

Foto: Starsport

Koreografija Delija posvećena Marku Ivkoviću

Kao bomba je odjeknula sramotna vest iz Turske, da je ubici navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića smanjena kazna zatvora.

Tim povodom se oglasio KK Crvena zvezda, saopštenjem koje prenosimo u celosti, bez ikakvih izmena.

Kadriju Aktašu, ubici navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Turskoj, smanjena je u sredu kazna sa 25 na 15 godina zatvora???

KK Crvena zvezda mts najoštrije osuđuje ovakvu sramnu odluku kojom pojedinci u turskom pravosuđu ponovo ubijaju Marka Ivkovića, istovremeno i pravdu.

Pravdu za zločin koji se sada predstavlja kao nekakva „samoodbrana roditelja“ dok je mučki nožem u leđa ubadao Marka Ivkovića.

Da li je neko u tom sudu razmišljao danas o njegovoj porodici?

Da podsetimo sve još jednom – Marko Ivković je ubijen nožem u leđa pre utakmice Evrolige između Galatasaraja i Zvezde u Evroligi, koja je odigrana 21. novembra 2014. godine.

KK Crvena zvezda mts apeluje na naše državne organe i predstavnike srpske diplomatije da reaguju na ovu nepravdu u skladu sa svojim okvirima i mogućnostima, posebno nakon vesti da su advokati ovog ubice u sredu u Istanbulu da tragedija bude veća – zahtevali puštanje na slobodu svog „klijenta“ jer je „odležao svoje“?

Za nas on nije nikakav „klijent“ u nekom pravnom ili imovinskom sporu  – već ubica koji je nekome oduzeo život, mučki i sa leđa! I to će ostati do kraja svog života! - navodi se sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading