NOVI SKANDAL U REŽIJI RONALDA! Da li je ovo kraj njegove reprezentativne karijere?

Autor:

Sport

07.12.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci ne mogu da uživaju u pobedi nad Švajcarskom.

NOVI SKANDAL U REŽIJI RONALDA! Da li je ovo kraj njegove reprezentativne karijere?

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo očigledno ne može bez skandala. Posle Mančester junajteda počeo je da ih pravi i u reprezentaciji Portugala. 

Naime, jedan od najboljih igrača sveta u 21. veku propustio je trening Portugala na kojem su radili igrači koji u meču osmine finala protiv Švajcarske nisu bili u početnoj postavi. Umesto toga, Portugalac je insistirao na tome da odmah krene sa vežbama u teretani, kao i svi ostali prvotimci.

Portugal je juče sa 6:1 deklasirao Švajcarsku, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao sa klupe. Umesto njega je meč u špicu počeo 21-godišnji napadač Benfice Gonsalo Ramoš, koji je postigao tri i namestio jedan gol.

Kako piše Marka, Ronaldu se nije svidelo što je dobio tek nešto manje od 20 minuta u toj utakmici pa je zbog toga protestvovao odmah posle utakmice, kada je prvi napustio teren i umesto da slavi sa saigračima, otišao u svlačionicu.

Isti mediji navodi kako su Ronaldovi saigrači bili šokirani kad su videli da se Ronaldo oglušio na već uhodan program treninga i odlučio da trenira sa prvom ekipom. Nije poznato kako je na to reagovao selektor Fernando Santoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading