HEORHINA BESNA KAO RIS: Ronaldova devojka opelela po selektoru Portugala - BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Autor:

Sport

07.12.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram se usijao.

HEORHINA BESNA KAO RIS: Ronaldova devojka opelela po selektoru Portugala - BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Foto: www.profimedia.rs

Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo nije sinoć bio u prvoj postavi Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru i to je razbesnelo Heorhinu Rodrigez. Verenica slavnog fubalera je uputila oštre kritike njegovom šefu, selektoru Fernandu Santošu.

- Čestitam Portugalu. Dok je 11 fudbalera pevalo himnu, svi su gledali u tebe. Kakva je šteta što nismo mogli da gledamo najboljeg fudbalera na svetu svih 90 minuta. Navijači nisu prestali da te traže i uzvikuju tvoje ime. Neka bog i tvoj dragi prijatelj Fernando produže tako, ruku pod ruku i nateraju nas da se tresemo još jednu noć - napisala je Heorhina na svom Instagram nalogu.

 

 

Heorhina je bila primetno ljuta čak i na slikama, pa je tako pozirala s rukama prekrštenim preko grudi, uz izazivački, besan pogled upućen ka kameri.

Podsetimo, Portugal je ubedljivo savladao Švajcarsku u osmini finala Svetskog prvenstva rezultatom 6:1, a Ronaldo je ostao u senci Gonsalo Ramoš koji je postigao het-trik. Naime, Kristijano je u igru ušao tek u 73. minutu, njegov učinak je bio minoran. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading