SRBIJA U TRANSU: Ramos DEMOLIRAO provokatore - gol proslavio sa podignuta TRI PRSTA!

Autor:

Sport

07.12.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Srbije su makar u nečemu mogli da uživaju na Mundijalu u Kataru.

SRBIJA U TRANSU: Ramos DEMOLIRAO provokatore - gol proslavio sa podignuta TRI PRSTA!

Foto: Tanjug/AP

Gonzalo Ramos

Fudbalska reprezentacija Portugala ubedljivo je savladala Švajcarsku, rezultatom 6:1 (2:0) u poslednjem meču osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Švajcarci su preko naše reprezentacije došli do osmine finala, gde su svakako više očekivali, ali im se isprečio Gonzalo Ramos, mladi fudbaler Benfike, koji je priliku dobio od prvog minuta, a iskoristio ju je na najbolji način, pošto je čak tri puta matirao Jana Zomera i doneo svom timu veliku pobedu.

Foto: Tanjug/AP

Portugal je sa šest komada ispratio Švajcarce kući

Ramos je prvi pogodak postigao u 17. minutu, kada je prelepim udarcem "probušio" golmana "sajdžija", a do het-trika je stigao golovima u 51, odnosno 67. minutu. Nakon što je postigao i treći gol na sinoćnjem meču, Ramos je otrčao do navijača, a pogodak je proslavio sa tri podignuta prsta.

Naravno, razlog za to je taj što je postigao het-trik, inače prvi na Mundijalu u Kataru, ali je svakako predstavljao neki vid karme za Granita Džaku i Đerdana Šaćirija, koji su provocirali srpske fudbalere tokom čitavog meča, a na kraju nisu dobili nikakvu kaznu, po običaju.

Ramos je ovim podvigom takođe postao i drugi najmlađi igrač u istoriji Mundijala koji je na jednom meču postigao tri gola, a mlađi od njega je samo Pele, legendarni brazilski fudbaler.

Ovom pobedom, Portugal je rezervisao mesto u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, a tamo ih čeka selekcija Maroka, koja je bila bolja od Španije, nakon izvođenja jedanesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading