VELIKI PEH ZA SRBIJU U KATARU: Član tima doživeo TEŠKU POVREDU - morao hitno da napusti kamp reprezentacije!

Autor:

Sport

07.12.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgodnu situaciju doživela je reprezentacija Srbije tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

VELIKI PEH ZA SRBIJU U KATARU: Član tima doživeo TEŠKU POVREDU - morao hitno da napusti kamp reprezentacije!

Foto: FSS

Nije najbolje prošla naša selekcija na Mundijalu, pošto se vratila iz Katara sa samo jednim osvojenim bodom iz tri odigrana meča, što je bilo dovoljno za poslednju poziciju u grupi G, a sada je svetlost dana ugledala još jedna informacija, koja se do sada nije pojavljivala u javnosti.

Naime, Goran Zuvić, fizioterapeut fudbalska reprezentacije Srbije, doživeo je povredu tokom jedne bezazlene šale, koja se dogodila u Kataru, prenosi "Telegraf".

Nakon meča sa Brazilom, igrači su u šali hteli popularnog "Mačeta" da bace u bazen, što su već radili sa još nekim članovima stručnog štaba. Pošto je Goran Zuvić u tom momentu kod sebe imao mobilni telefon, hteo je da ga ostavi sa strane, da ne bi sa njim završio u bazenu, ali se nakon toga sapleo o torbu i pao.

Foto: Starsport

Goran Zuvić (desno) u uniformi Crvene zvezde

Ispostavilo se da je zadobio ozbiljnu povredu kuka, a na sreću nije došlo do još ozbiljnije povrede, s obzirom da je vrlo lako mogao da udari glavom.

Reprezentacija je nakon te povrede i operacije koju je morao da ima odmah u Dohi, bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, naročito onima koji su imali problema sa povredama.

Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut u  FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading