ŠOLC IZMISLIO DRŽAVNI UDAR DA BI SKRENUO PAŽNJU SA MEDIJSKOG MRAKA U SRBIJI: Žestoka sprdnja sa tajkunskim televizijama N1 i Nova S!

Autor:

Vesti

07.12.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunske televizije N1 i Nova S, koje su na 24 sata prekinule emitovanje programa pokušavajući da se predstave kao žrtve navodne cenzure, našle su se na meti žestoke sprdnje na Tviteru.

ŠOLC IZMISLIO DRŽAVNI UDAR DA BI SKRENUO PAŽNJU SA MEDIJSKOG MRAKA U SRBIJI: Žestoka sprdnja sa tajkunskim televizijama N1 i Nova S!

Foto: printscreen

Vest o prekidu programa na opozicionim televizijama gotovo ruku pod ruku poklopila se sa vešću o masovnim hapšenjima u Nemačkoj i poslužila je tviterašima da se žestoko narugaju prljavoj kampanji tajkuna Dragana Šolaka.

U najvećoj antiterorističkoj operaciji u istoriji Nemačke, kako je Republika već pisala, uhapšeno je 25 osoba zbog sumnje da su planirale državni udar.

Pojedini tviteraši ovu vest su povezali sa tajkunskom kampanjom koju su pomenute televizije pokrenule u noći između 5. i 6. decembra, kada su umesto redovnog programa objavile tekst: "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija".

- Šolc je izmislio državni udar samo da bi skrenuo pažnju sa medijskog mraka u Srbiji - navodi se u satiričnoj objavi poznatog Tviter naloga Detektor laži.

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, programski direktor N1 Igor Božić javno je priznao da su namerno kontruisali zaveru i svesno stvorili konfuziju, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading