TOTALNI PREVARANTI DOVELI SOPSTVENE GLEDAOCE U ZABLUDU! Igor Božić priznao: Svesno smo napravili konfuziju!

Autor:

Vesti

07.12.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna medijska operacija Dragana Šolaka i njegovih poslušnika dobila je šokantan obrt!

TOTALNI PREVARANTI DOVELI SOPSTVENE GLEDAOCE U ZABLUDU! Igor Božić priznao: Svesno smo napravili konfuziju!

Foto: Printscreen

Tajkunske televizije, kako je Republika u više navrata pisala, naprasno su prestale sa emitovanjem redovnog programa u noći između 5. i 6. decembra, ali celokupna specijalna medijska operacija sa ciljem da se državni vrh optuži za cenzuru, ubrzo dobila je novi čin.

Programski direktor N1 Igor Božić, naime, otvoreno je priznao da su ta televizija i njihovi pajtosi sa Nove S svesno doveli građane Srbije u zabludu!

U intevjuu koji je N1 objavio na svom portalu do slovce su prenete Božićeve reči koje svedoče o unapred planiranoj zaveri i svesnom stvaranju konfuzije, kako bi malobrojni gledaoci tih televizija bili dovedeni u zabludu i uverenje da je država odlučila da ukine samozvane perjanice slobodnog novinarstva iz kablovskog sistema.

Republika

Foto: youtube.com/N1

 

Kako je otvoreno rekao Božić, napravljen je "mali trik" pa gledaocima nije objašnjeno zbog čega se prekida emitovanje programa (?!).

Da sve bude gore po Šolakove medijske megafone, Božić je priznao da je informacija o prekidu programa sakrivena i od zaposlenih.

Nakon ovog šokantnog priznanja Božića na snazi su dobile tvrdnje o kojima Republika piše već puna dva dana, pošto je sada očigledno kakve su bile stvarne namere tajkunskih propagandista.

A bile su takve da nemaju nikakve veze sa novinarskim kodeksom i medijskim slobodama, kako to vole da tvrde Šolakovi megafoni, već sa namerom da se državni vrh i pre svih predsednik Srbije Aleksandar Vučić optuže za medijsku diktaturu, i to baš u trenutku kada je šef države bio na krucijalno važnom samitu u Tirani. 

Podsetimo, u celokupnoj operaciji učestovalo je i političko krilo tajkunske Srbije oličeno u delu opozicionih poslanika koji su u srpskom parlamentu izveli performans kojim su dali podršku medijskim kerberima.

O tome je Republika već pisala.

Napala ih i Brankica Stanković

Tajkunske televizije, sasvim neočekivano, napala je i Brankica Stanković optužujući ih da se lažno predstavljaju kao jedini svetionik "istine".

U tvitu koji je objavila na popularnoj društvenoj mreži ona im je zamerila što se samoreklamiraju kao jedine "slobodne televizije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading