AKTIVIRALO SE POLITIČKO KRILO TAJKUNSKE SRBIJE: Evo dokaza da je na delu ORGANIZOVANA AKCIJA ŠOLAKOVIH MEDIJA I DELA OPOZICIJE!

Autor:

Vesti

06.12.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna medijska opreracija medija koje kontroliše tajkun Dragana Šolak ima širu pozadinu i deo je šireg, sveobuhvatnog plana za žestok udar na državno rukovodstvo, a za to sada postoje i kontrektni dokazi!

AKTIVIRALO SE POLITIČKO KRILO TAJKUNSKE SRBIJE: Evo dokaza da je na delu ORGANIZOVANA AKCIJA ŠOLAKOVIH MEDIJA I DELA OPOZICIJE!

Foto: Tanjug /estock / Twitter

Kako je Republika već pisala, takozvani nezavisni mediji, a zapravo tajkunska propagandna glasila Nova S i N1 od sinoć u ponoć prekinuli su emitovanje redovnog programa, a desetak dana kasnije odmah su dobili i podršku opozicionog političkog krila.

Kao po komandi, reklo bi se, pojedini opozicioni poslanici iskoristili su sednicu Narodne skupštine Republike Srbije da izvedu performans kojim daju podršku pokušaju ugnjetavača da se predstave kao žrtve.

Sve se odigralo tokom govora poslanika iz Stranke pravde i pomirenja, kad su Šolakovi novinari u srpskom parlamentu podelili poslanicima materijal, koji su oni potom podigli i pozirali fotoreporterima.

 

 

Republika

Foto: printscreen

 

Poslanici poslaničke grupe Ujedinjeni, Narodne stranke, Demokratske stranke i Moramo-Zajedno, naime, podigli su, očigledno unapred pripremljene natpise na kojima piše "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija", što je samo dokaz više u prilog tezi da je reč o organizovanoj hajci koja dolazi u krtičnom trenutku s obzirom na to da predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio tešku bitku na samitu u Tirani na zaštiti srpskih nacionalnih interesa.

Samozvani lideri srpske opozicije podršku tajkunskim medijima davali su i na društvenim mrežama.

 

Republika

Foto: printscreen

 

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde po ko zna koji put ponovila je ničim potrepljene tvrdnje o navodnom progonu navodno nezavisnih medija.

- Podrška za novinare i urednike TV N1 i Nova S. Medijski mrak u Srbiji steže obruč, a osim vlasti taj zadatak izvršava i državni Telekom. Ovako će Srbija izgledati ako dozvolimo progon nezavisnih medija! Dok nam Telekom zavlači ruku u džep da nas za naše pare njihivi mediji lažu! - napisala je Tepićeva.

 

Miroslav Aleksić iz Narodne stranke konstatovao je da su televizije N1 i Nova S prestale sa emitovanjem programa, a Srđan Milivojević iz Demokratske stranke naveo je da nije reč o "medijskom mraku", već o "ponoćnoj tami".

- Ne samo medijski mrak, već ponoćna tama u kojoj nestaju slobodna reč i slobodoljubivi ljudi, zacarili su se u Srbiji. Gašenje slobodnih medija ne sme proći bez reakcije. N1 i Nova S su svetionici slobodne reči i misli. Nećemo dati na slobodu! - napisao je Milivojević.

 

 

Udar Plenkovića

Hajci protiv Srbije koju tajkunski mediji vode u samoj zemlji pridružio se i hrvatski premijer Andrej Plenković koji je odmah po dolasku u Tiranu napao Beograd, poručujući da se Srbija "slabo usaglašava" sa Evropskom unijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vlah

06.12.2022 19:46

Ovi su teski BOLESNICI njima je potrebno hitno LECENJE u nekoj PSIHIJATRISKOJ ustanovi TOPOLNICA KOD NISA.