TOTALNI FIJASKO ŠABAČKE OPOZICIJE: Zelenović se jede od muke!

Autor:

Vesti

27.11.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni fijasko šabačke opozicije na protestu u Šapcu, najkraći je rezime današnjih događanja koja je lažni ekolog Nebojša Zelenović sa svojim marginalnim odborom „Zajedno za Šabac“ danima gromoglasno najavljivao preko Šolakovih medija.

TOTALNI FIJASKO ŠABAČKE OPOZICIJE: Zelenović se jede od muke!

Foto: Alo

Zelenović i njegova ekipa njegovih istomišljenika dvostruko su se obrukali u političkoj slagalici za koju u našem narodu postoji itekako odgovarajući izraz – duplo golo!

Na tribini, upriličenoj u hotelu „Sloboda“, sve sa predstavnicima medija nije ih bilo ni tridesetak, a na platou između Šabačkog pozorišta i Osnovnog suda u Šapcu teško da su dobacili do stotinak osoba.

Džaba NOVA S, džaba N1, džaba „Danas“, džaba portali, prave i lažne FB stranice. Totalni fijasko šabačke opozicije zabeležen je paralelno i na društvenim mrežama, o čemu najbolje govori podatak da je u špicu takozvanog protesta direktan prenos na Zelenovićevoj FB stranici pratilo od tridest do osamdeset ljudi, prenosi Alo.

A komentari Šapčana bili su takvi da se svako, ko iole drži do časti i imena, više ne bi izlazio u varoš, a kamoli se bavio ozbiljnom politikom.

- Gledam šaku jada koju su pravi Šapčani otresli na izborima, da ih više nikada ne vidimo kako uništavaju naš lepi grad - komentarisao je Vuk Tepić.

- Koliko vam narod veruje, toliko se i okupilo - napisala je Klara Savić.

- Stiglo je svih 15 ekologa  na skup. Smešni ste previše. Svima nam je jasno da vam niko ne veruje - reči su Ivana Marića.

- Čoveče, pa ako svi ovi okupljeni i njihovi najbliži na sledećim izborima glasaju za njih, možda će imati 1-2 odbornika, pa će se međusobno poklati ko će to biti. Verovatno Boža i Tranp. A Karamelica i Profa će da umru - napisao je Miloš Milosavljević, prenosi Alo.

I ovako bi mogli citirati Šapčane u nedogled. Građanima je jasno da im sadašnja šabačka opozicije ne može ponuditi ništa dobro, izuzev podela, sukoba i netrpeljivosti. I ruku duboko zavučenih u njihove džepove, što su već iskusili tokom dvodecenijske vladavine bivših gradskih čelnika.

Tome u prilog ide i spisak govornika na takozvanom protestu, koji su još od devedesetih menjali stranke kao košulje i utrkivali se da budu prirepak gradskoj vlasti i što glasniji trbuhozborci Dušana Petrovića, čoveka zvanog „Deset odsto“, ali i Don Duleone, ispod čijeg šinjela se ispilio i kvazi ekolog Nebojša Zelenović, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (23)

Loading
Miki

27.11.2022 17:31

Slika sve dokazuje. Niko im više ne veruje, sve su to laznjaci i prevaranti.

Petar

27.11.2022 17:45

Broj ljudi koji su dosli na protest najbolje govori sta narod misli o Zelenovicu i laznim ekolozima.

Aleksandra

27.11.2022 18:27

To je bilo i za ocekivati,smesno kao i uvek.

Mirko

27.11.2022 18:51

Kvazi ekolozi su danas doziveli potpuni debakl