POKAZAO MU KO JE KO: Piksi ŠMEKERSKI odgovorio Tijagu Silvi!

Autor:

Sport

27.11.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se čekalo.

POKAZAO MU KO JE KO: Piksi ŠMEKERSKI odgovorio Tijagu Silvi!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi na utakmici Srbija - Brazil

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odgovorio je na prozivke kapitena Brazila Tijaga Silve.

Defanzivac Karioka je posle duela sa Srbijom uputio par oštrih strelica ka Stojkoviću.

- Njihov trener je rekao da igramo s četvoricom napadača i pitao ima li Brazil ikoga da čuva gol. To nije bilo lepo, to je nedostatak poštovanja. Mi brazilski štoperi imamo veliku istoriju. Imam je ja, Markinjos, Danilo, Aleks Sandro… Ima je i golman Alison. Mislim da je taj trener trebalo da prikupiti više informacija o protivnicima - rekao je Tijago Silva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijago Silva i Aleksandar Mitrović

Srpski novinari su selektoru preneli Silvine reči, a on je imao jasan odgovor.

- Imaju dobru odbranu, nisam čitao medije i ne znam šta je rekao Tijago Silva. Mislim da je to najbolje, može to da vas poremeti eventualno i nema potrebe za time. Uvek neko može da kaže neku glupost koja može da utiče na tim. Njemu je lako da igra, kad igra sa rekovalescentom. To je bio Mitrović. Da je bio Mitrović sto odsto spreman, ne verujem da bi tako pričao Tijago Silva… Ako je zaista to rekao da smo mogli bolje da ih analiziramo, mislim da smo pogodili tim Brazila i mogu da vam pokažem taj papir 15. novembra. Nisu mogli da nas iznenade, jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto jer bi to totalna drugačija priča bila - rekao je Stojković.

Podsetimo, reprezentacija Srbije svoj naredni meč na Mundijalu igra 28. novembra od 11 časova protiv reprezentacije Kameruna, dok će se istog dana od 20 sati sastati Švajcarska i Brazil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading