RASKRINKAN PREDATOR IZ HRVATSKE, MANIJAK OVAKO MAMI ŽRTVE: Večera, izlazak, pa hotel! AKO KLIKNEMO, PLATIM 100 EVRA! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.12.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglas za posao, isključivo za devojke iz Novog Sada, osvanuo je na jednoj grupi na Fejsbuku.

RASKRINKAN PREDATOR IZ HRVATSKE, MANIJAK OVAKO MAMI ŽRTVE: Večera, izlazak, pa hotel! AKO KLIKNEMO, PLATIM 100 EVRA! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Pixabay

Naime, korisnik popularne društvene mreže koji se potpisuje kao Marin, mada je malo verovatno da je u pitanju pravo ime, ponudio je posao devojkama iz srspke Atine uz određene uslove.

- Potrebna djevojka za pravljenje društva/pokazivanja grada/druženje, za ovaj vikend, odlično plaćeno - naveo je u oglasu koji je objavljen 4. novembra ove godine. 

Foto: printscreen/fb/Posao Novi Sad

 

 

Kako je sam oglas "mirisao" na prostituciju i ilegalne radnje, ali i nije navodio osnovne informacije - opis posla, zaradu..., administratori su brzo ovakvu poslovnu ponudu obrisali. 

Večera, napijanje i hotel

Republika je odmah nakon oglasa pokušala da stupi u kontakt sa "poslodavcem", ali smo na odgovor čekali mesec dana.

Ipak, dobili smo detaljan opis šta ovakva ponuda podrazumeva.

- Radno vrijeme: popodne pokazati malo grad, otići na večeru, kasnije izaći van na par pića ( iznapijati se) i nazad u hotel kad budemo iznemogli. U hotelu ako kliknemo kakva zabava, platim 100€ dan - napisao je našoj novinarki.

Tokom niza poruka koje su usledile, naveo je da bi "posao" mogao da se odradi sledeći vikend (17. i 18. decembra), ali da, "ipak nije" u pitanju prostitucija.

Pa nije, prostitutke se točno zovu u sat i dogovori se vremensko trajanje. Isključivo se*s, ovo je ipak drugo - rekao je.

Stalno se ovako zabavljam!

Kako je naveo, ovo nije prvi put da se odlučuje na ovakav tip razonode kada posećuje Novi Sad. Navodno, javi mu se uvek 2,3 ili 4 devojke, pa on izabere sa kojom će provesti vreme.

- Ne, volim isprobavati, uvjek se jave 2-3-4 pa onda izaberem. Nemam ništa određeno, niti mi smeta nešto. Bitno mi je da je cura otvorena i otvorenih pogleda na život - naveo je on u odgovoru na pitanja Republike.

Istakao je i da je bitno da devojka koja se prijavi "voli sve", ali i dao detaljan opis šta su obaveze prilikom "druženja".

Možeš odustati u bilo kom trenutku

Mada je profil sa koga ovaj manijak piše očigledno lažan, insistirali smo da dobijemo njegovu fotografiju, što do trenutka objavljivanja nismo uspeli. 

Naveo je da navodno ima 35 godina, a na profilu piše da je iz Zagreba.

- Možeš (odustati), nema problema, popijemo piće i svako svojim putem. Ali neću ti se nedopasti - rekao je.

Hrvat koji vrbuje srpske devojke

Da mu ovo nije prvi put da pokušava da navuče devojke na bavljenje prostitucijom (a možda i na nešto još gore), pokazuju i oglasi koje je ranije postavljao. 

Republika

Foto: printscreen/fb/Posao Novi Sad

 

Kako se po objavama i porukama može zaključiti, reč je o hrvatskom državljaninu, a slične sumnjive ponude nudio je u Zagrebu.

Potrebni administratori ( ženske osobe - može i studenti ) za stranu firmu koja se bavi veleprodajom ( iz HR ) , potrebna informatička pismenost, jedan strani jezik ( nije uvjet ali je plus) - glasi poslovna ponuda iz 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading