KLINCI SE BACAJU PO AUTOPUTU, RADE SKLEKOVE I SNIMAJU SE! Ludački trend hara Hrvatskom, APEL svim vozačima!

Autor:

Svet

26.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored brojnih trendova na društvenim mrežama, ovaj je jedan od najopasnijih i upravo zbog toga treba biti na dodatnom oprezu.

KLINCI SE BACAJU PO AUTOPUTU, RADE SKLEKOVE I SNIMAJU SE! Ludački trend hara Hrvatskom, APEL svim vozačima!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Na Tviteru je osvanuo post o ludačkom trendu koji hara Hrvatskom, a prema rečima očevidaca, u pitanju je ''izazov'' koji je pogodio mlađu populaciju.

U objavi je navedeno sledeće:

- Oprez vozačima (sk-zg)! Klinci imaju novi izazov. Frendica je na dva mjesta na glavnoj cesti sk-zg naišla na klince koji na sredini ceste rade sklekove, a ostali uz cestu snimaju. Prvo je bilo u Pešćenici, a drugo par min dalje prema sk.

Ekspanzija TikTok društvene mreže počela je u trenutku kada je svet zadesila svetska pandemija koronavirusa, te su ljudi većinu vremena sedeli kod kuće zbog doneti mera, pa su ga trošili snimajući se uz raznorazne trendove, koji su u većini slučajeva nekad bili i opasni po život

Stručnjaci su do sada oglašavali zbog čega je TikTok toliko štetan, no, ova društvena mreža ima i dobar uticaj, shodno tome da se plasira i edukativni sadržaj. No, mi ćemo se držati svetskih trendova, koji su postali viralni, a samim tim dolazili i kod nas u Srbiju, za kojima su svi poludeli. 

Trenutno jedan od najpopularnijih trendova, koji je toliko zastupljen da je sa TikTok-a prešao i u stvarni život, pa čak i na ulici možete videti ples uz pesmu Viki Miljković ,,Crno na belo". Naime, grupa momaka su na jednom veselju snimili plesne korake uz pesmu, a onda su snimak okačili na društvenu mrežu i samo nakon par sati postao je viralni trend. 

Jedan je od zanimljivijih trendova, koji za sada nikog nije povredio, čak se i sama pevačica Viki priključila, pa je ugostila društvo koje je od njenog hita napravilo trend u noćnom izlasku na njenom nastupu u jednoj kafani.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading