KAD ĆEMO OTIĆI NA KOKTELČIĆ? Manijak spopao učenice osnovne škole: Devojčica snimila razgovor, policija ubrzo uhapsila pedofila! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak starijeg muškarca koji pokušava da namami maloletne devojčice sa njim u kafić. Jedna hrabra devojčica je to snimila.

KAD ĆEMO OTIĆI NA KOKTELČIĆ? Manijak spopao učenice osnovne škole: Devojčica snimila razgovor, policija ubrzo uhapsila pedofila! (VIDEO)

Foto: facebook.com/ELA.MILICEVICADAMOVIC

Na društvenim mrežama se pojavio snimak starijeg muškarca (81) koji pokušava da namami maloletne devojčice sa njim u kafić, prenosi hrvatski "Index". Jedna hrabra devojčica je to snimila, a potom je uspela da se odbrani od manijaka i da pobegne. Ubrzo su građani reagovali i pozvali policiju koja je uhapsila pedofila.

Na snimku se čuje kako je muškarac zove na kafu i kolače, a traži joj i broj njene drugarice. Pitao ju je i koji je razred,

- Ujutro si imala školu? Koji si razred, osmi? Kako si, dobro? Kad ćemo otići na piće, sok, koktelčić? Gde vam je prijateljica? Pitaj je je l' mi možeš dat broj njen - upitao je pedofil maloletne devojčice, učenice osmog razreda osnovne škole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading