MISTERIOZNA PORUKA SRPSKOG FUDBALERA: Šta je hteo da kaže?

Autor:

Sport

07.12.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram post Nemanje Radonjića privukao je pažnju fudbalske javnosti.

MISTERIOZNA PORUKA SRPSKOG FUDBALERA: Šta je hteo da kaže?

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije posle poraza od Švajcarske

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je osvojila samo jedan bod u grupi G, što joj je bilo dovoljno za poslednje mesto, pošto su ispred nas završili Brazil, Švajcarska, ali i Kamerun.

Naši igrači su razočarali predstavom u Kataru, a neki od njih se se danima unazad oglašavali na društvenim mrežama. Poslednji u nizu je Nemanja Radonjić, koji je u Kataru nastupio na sve tri utakmica, ali je protiv svih rivala ulazio sa klupe.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić u dresu Srbije

Radonjić se sada oglasio na Instagramu i izvukao citat iz filma "Montevideo".

U životu vas čeka još mnogo nepravdi, sve to mora da prođe. Kažu da se tako postaje čovek, deco moja - objavio je Radonjić i zaintrigirao domaću javnost.

Foto: Instagram/Printscreen/n.radonjic7

Post Nemanje Radonjića

Pitanje je da li se post odnosi na Svetsko prvenstvo ili na nešto sasvim drugo, pa je vrlo moguće da će brzonogi fudbaler ovu dilemu morati da otkloni kada bude bio pred pripadnicima sedme sile.

Radonjić je karijeru započeo u Romi, odakle je na pozajmicu prešao u Čukarički. Usledio je transfer u Crvenu zvezdu, gde je odigrao sezonu karijere, posle čega je prešao u Marsej. Igrao je još i za Hertu, Benfiku i Torino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading