KLAN VELJE NEVOLJE U RASTINOM SPOTU! Reper snimao kadrove s Belivukovim saradnicima!

Autor:

Zabava

07.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Đurićevom duetu se u kadru vidi Vlado Georgiev!

KLAN VELJE NEVOLJE U RASTINOM SPOTU! Reper snimao kadrove s Belivukovim saradnicima!

Foto: ST/D.KADRIĆ, Instagram/Printscreen

Reperi Stefan Đurić Rasta i Mihajlo Veruović Vojaž su zajedno s pevačem Darkom Lazićem objavili novi spot za pesmu "Pismo", a u video-klipu pojavljuju se neki od pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a koji su pušteni u oktobru da se brane sa slobode. U pitanju je Vlado Georgiev, javnosti poznat kao Rastin nekadašnji menadžer. Ovo nije prvi put da se pripadnici klana dovode u vezu s reperom jer je Đurić i ranije povezivan s ljudima bliskim klanu Belivuk, a postoje i njegove fotografije s Nikolom Spasojevićem, okrivljenim saradnikom u slučaju ozloglašenog klana Velje Nevolje i Marka Mesara.


Naime, izvor za Republiku objašnjava da Rasta među prijateljima ima ljude bliske Belivukovoj ekipi, ali da nikad o tome ne priča u javnosti niti ih bilo gde pominje, baš iz razloga da ga ne bi spajali s njima.

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta sa Georgievim u jednoj od scena


- Rasta jeste blizak s nekim ljudima iz kriminalnog miljea, ali su radnje zbog kojih su padali drugačije. Poznaje mnogo krimosa, a za potrebe spota u kom se opisuje život iza rešetaka hteo je da se pojave akteri koji su robijali. Stefan je već bio iza rešetaka nakon što je kod njega pronađena veća količina marihuane, a potom i u stanu u kom živi - priča nam upućen izvor.


Vlado Georgiev, koji je poznatiji kao Rastin menadžer, samo nakratko statira u novom spotu. Georgiev, koji je menjao ime, bio je i reperov dugogodišnji prijatelj, a druženje je prekinulo Georgievov odlazak u zatvor. Georgiev je inače pušten 21. oktobra da se brani sa slobode, a tada mu je izrečena i mera zabrane napuštanja grada. U opisu video-zapisa na Jutjubu nisu navedeni glumci, to jest, akteri spota, ali se spekuliše da je jedan od aktera upravo uhapšeni Belivukov saradnik.

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta snimio je spot sa Darkom Lazićem i Vojažom

- Rasta je po izlasku iz zatvora bio u frci zbog hapšenja bivšeg menadžera i on je morao da ide na saslušanja, a policija je morala da mu oduzme automobil na neko vreme. Sve je to bilo stresno za njega jer nije imao veze s celom situacijom. Zato ga nigde nije bilo. Nigde nije izlazio i viđao se s prijateljima i ćerkicom samo kad bi dolazili kod njega - objasnio je tada izvor za naš portal.


Inače, u februaru prošle godine ispred prostorija UKP i SBPOK u Makišu je tokom dovođenja osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velje Nevolje dovezen i džip popularnog repera Stefana Đurića Raste. Uhapšeni su uhvaćeni u trenutku kad su išli da spale vozila koja su koristili za izvršenje nekoliko krivičnih dela. Policija je Belivuka u jednom trenutku dovela i na Partizanov stadion u Humskoj, a zatim ga ponovo smestila u policijsko vozilo i odvezla.

Foto: D.Kadić, republika, MUP

Stefan Đurić Rasta bio je blizak za pojednimi članovima Veljine ekipe

Podsetimo, Georgieva i njegovu suprugu Slađanu Sekulić tužilaštvo tereti da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe, kao i da su Belivuku ustupili kuću u Tršiću radi pripreme krivičnih dela. Tužilaštvo ih još sumnjiči i da su iz iznajmljenog stana u Humskoj osmatrali da li je policija u blizini Partizanovog stadiona i javljali Veljku Belivuku.

Rastu obezbeđivao i Spasojević, koji je izdao klan

Još jedan član ekipa Veljka Belivuka dovođen je u vezu s Rastom, a u pitanju je Nikola Spasojević. On je član kriminalne grupe koja se, u zamenu za svedočenje protiv ozloglašenog kriminalnog klana, dogovorila da dobije 14 godina zatvora.

On je s Rastom uslikan 2019, a pretpostavlja se da je tada bio njegovo obezbeđenje. Na fotografiji se vidi Spasojević, koji prati pevača sve vreme dok odlaze na nastup. Spasojević se, prema optužnici, tereti za učestvovanje u ubistvu Aleksandra Gligorijevića, koje se odigralo na surov način, a razlog je navodno bila osveta. Pored toga, sumnjiči se za ubistvo Veličković Zorana samo jer su smatrali da pripada drugoj kriminalnoj grupi koja je pretnja za Belivuka.

Spasojević je takođe učestvovao i u ubistvu Gorana Mihajlovića, koji je naknadno dodat na spisak žrtvi klana Belivuk-Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sarkovracar

07.12.2022 23:14

Jadan i zeka rasta i kukavicki klan

Novinar

08.12.2022 07:01

Lopovi. Kradete sa Nove