DAČIĆEVA SNAJKA PROGOVORILA O SVEKRU: Ivica i ja se stalno otimamo oko mikrofona!

Autor:

Zabava

07.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je priznala da ona i političar često pevaju na privatnim slavljima

DAČIĆEVA SNAJKA PROGOVORILA O SVEKRU: Ivica i ja se stalno otimamo oko mikrofona!

Foto: Republika

Luka Dačić i Milica Jokić

Mlada pevačica Milica Jokić već dugo je u skladnoj emotivnoj vezi s Lukom Dačićem, sinom političara Ivice Dačića, za kojeg je opšte poznato da voli da zapeva kad god mu se za to ukaže prilika. Sada je Dačićeva buduća snajka progovorila o odnosu sa svekrom, pa priznala da, kad god se nađu zajedno na veselju, obavezno zapevaju, pa dođe do otimanja oko mikrofona.

Foto: Republika

pevačica Milica Jokić

- Uvek i svuda pevamo duete, na privatnim slavljima kad god smo zajedno - rekla je Milica u "Amidži šouu".

Voditelj Ognjen Amidžić upitao je Milicu da li joj stvara opterećenje to što je vezuju za porodicu Dačić jer u javnosti ne može da se ponaša slobodnije i opušteno.

- Misliš, da popijem? Po prirodi nisam takva. Nisam neko ko se penje po stolovima, pije, penje. Inače, sve je okej - priznala je ona i dodala:

- Mislim da mi to ne otežava priču, što bi mi otežavalo? Oni su stvarno super.

Foto: Republika

Luka Dačić i Milica Jokić

S Milicom je gostovao i folker Radiša Trajković Đani, koji se nadovezao na priču oko Milice Jokić i Ivice Dačića, pa se prisetio anegdote u vezi s pevačicom i političarom i tako nasmejao sve u studiju.

- Pozvao me jedan drug na telefon i kaže mi: "Brale, možeš li, molim te, da središ da peva ona Dačićeva snajka, mislim, bilo bi super ako može i on da peva" - ispričao je Đani i prasnuo u smeh, a zajedno s njim i ceo studio. Ovu anegdotu potvrdila je i sama Milica.

- Živa istina, to se često dešava, zaista - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink/printscreen

Ivica Dačić i Milica Jokić u emisiji Ami Dži Šou

Milica je nedavno priznala da nema problema s porodicom Dačić, već su se odlično uklopili, te da se veoma vole i poštuju.

- Svi su fini prema meni. S nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima - rekla je Milica nedavno i istakla da se odlično slaže i s majkom svog momka:

- Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading