Ivica Dačić će morati da dreši kesu: Milica Jokić na VENČANJU Mihajla i Marine otkrila kada staje na ,,LUDI KAMEN" sa Lukom!

Autor:

Zabava

25.09.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Jokić i Luka Dačić stigli su na venčanje!

Ivica Dačić će morati da dreši kesu: Milica Jokić na VENČANJU Mihajla i Marine otkrila kada staje na ,,LUDI KAMEN" sa Lukom!

Foto: Republika

Luka Dačić i Milica Jokić

Političar Ivica Dačić stigao je na svadbu Mihajla Šaulića i njegove izabranice Marine Velimirović. Nakon što je Dačić stigao sa voljenom suprugom, za njim su pristgli i sin Luka Dačić i njegova devojka i pevačica Milica Jokić

Republika

Foto: Republika

Ivica Dačić sa suprugom

 

Milica i Luka su poneli poklone Šaulićima, a za ovu priliku Jokićeva je izabrala provokativnu zelenu haljinu, koja je svima oduzimala dah. Milica je otkrila da li će uskoro stati na ,,ludi kamen" sa Dačićevim sinom. 

- Nismo razmišljali o tome, trenutno smo u vezi, pa ćemo videti u daljem periodu. Zapevaću ,,Dođi da ostarimo zajedno", pošto svi ističu da me je Šaban mnogo voleo - rekla je Milica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading