DŽAKA PRETI SRBIJI: Švajacarac koji je srušio ORLOVE 2018. ima velika očekivanja!

Autor:

Sport

25.09.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Granit Džaka, reprezentativac Švajcarske, izjavio je da njegov tim ima velika očekivanja na predstojećem Svetskom prvenstvu.

DŽAKA PRETI SRBIJI: Švajacarac koji je srušio ORLOVE 2018. ima velika očekivanja!

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

Džaka je to izjavio posle velike pobede Švajcarske, koja je savladala Španiju sa 2:1 u gostima i tako došla na korak opstanka u A diviziji Lige nacija.

Švajcarac, koji je postigao gol protiv Srbije na prvenstvu sveta u Rusiji, 2018. godine, najavio je dobar nastup njegove ekipe u Kataru.

- Imamo velika očekivanja kao tim. Želimo da igramo dobar fudbal. Protiv nekih reprezentacija ćemo, ipak, morati da igramo drugačije, da imamo spreman Plan B. U prošlosti protiv nekih od tih timova smo teško dolazili do šansi, nismo uspevali da postignemo gol. Sada smo videli koliko i prekidi mogu da budu značajni. Ovaj tim ima veliko iskustvo, dobro se razvija - izjavio je Džaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džaka na utakmici protiv Španije

Bio je zadovoljan pobedom svoje ekipe u Španiji.

- Branili smo se dobro, Španija je bila prilično bezopasna. Mi smo iskoristili naše šanse iz prekida. Mnogo smo radili na njima, pa nekad te akcije prođu, nekada ne. Ovog puta jesu - zaključio je Švajcarac.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 21. novembra, a Švajcarska će se u grupi naći sa Srbijom i Brazilom, baš kao i 2018. godine, a četvrta ekipa u grupi je Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aurora

26.09.2022 21:47

Blago se Svajcarskoj sa ovakvim drzavljanima. A i ime mu govori da tup ko' kamen. Jos jezikom palaca. Mozda ne bude ni igrao. Ko zna. Nada umire poslednja.