BUDUĆNOST REPREZENTACIJE JE U SIGURNIM RUKAMA: Srbin u idealnom timu prvenstva! (FOTO)

Autor:

Sport

07.12.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napreduje iz dana u dan.

BUDUĆNOST REPREZENTACIJE JE U SIGURNIM RUKAMA: Srbin u idealnom timu prvenstva! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Milenković sa saigračima iz reprezentacije Srbije

Đorđe Petrović (23), nekadašnji golman Čukaričkog, sada član Nju Ingland Revolušna, uvršten je u idealni tim sezone MLS lige.

Svoje kvalitete je prikazao tokom prve polusezone u timu iz Bostona, iako je u MLS ligi malo ko čuo za Petrovića. Ipak, posle samo nekoliko mečeva, dok je trajalo prilagođavanje na novu sredinu, postao je standardni čuvar mreže tima iz MLS lige. U međuvremenu, bio je Petrović sjajan na većini mečeva koje je odigrao, odbranio je nekoliko jedanaesteraca, na kraju sezone postao je i ljubimac navijača Nju Inglanda.

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Petrović u dresu Čukaričkog

 

– Prošlih šest meseci je bilo baš sjajno. Brzo sam se prilagodio, branio sam dobro. Iskreno, kad se pominjala mogućnost da odem iz Čukaričkog, nisam ni zamišljao da će to biti MLS liga. Uvek sam želeo u Evropu, ali se ispostavilo da nisam pogrešio. Srećan sam i zadovoljan u Bostonu, a tek je prošlo pola godine – kazao je Đorđe Petrović, koji je potom nastavio:

– Zadovoljan sam pre svega na ličnom planu. Što se tiče klupskih ambicija, nismo ih ispunili, želeli smo u plej-of, ali smo imali mnogo pehova tokom sezone. Pre svega, sa povredama igrača, ali je bilo i mnogo promena u timu. Između ostalog, i ja sam došao kao zamena za Tarnera, momka koji je iz Nju Inglanda prešao u Arsenal, a branio je za selekciju SAD-a na Mundijalu u Kataru. Čuo sam da je bilo interesovanja i za moj transfer, ali koliko znam još uvek ne i konkretnih ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading