NEKA SE SPREME CRVENO-BELI: Teodosić napada bivši klub! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ponovo na parketu.

NEKA SE SPREME CRVENO-BELI: Teodosić napada bivši klub! (VIDEO)

Foto: Starsport

Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Žalbeni sud Evrolige uvažio je žalbu Virtusa povodom kazne izrečene Milošu Teodosiću i prepolovio period suspenzije srpskom košarkašu.

Podsetimo, član italijanskog kluba je na susretu sa Efesom psovao sudiju Damira Javora i prvobitno je kažnjen sa dve utakmice suspenzije. Na odluku disciplinaca Evrolige klub iz Bolonje uložio je žalbu, a rezultat je preinačenje kazne na jednu utakmicu suspenzije i 15.000 evra.

 

 

Imajući u vidu da je Teodosić već propustio duel sa Crvenom zvezdom odluka Žalbenog suda ujedno znači da će Srbin biti u konkurenciji za gostovanje Olimpijakosu 9. decembra u Pireju.

U povratničkoj sezoni u Evroligi, Virtusov as je na dosadašnjih devet utakmica imao prosek od 8,6 poena, 1,7 skokova, 4,3 asistencije.

Miloš Teodosić je uprkos svojim godinama (35) i dalje jedan od najboljih plejmejkera na Starom kontinetu. Tokom svoje karijere nosio je dresove FMP-a, Olimpijakosa, moskovskog CSKA, Los Anđeles Klipersa.

Srbin je Evroligu osvojio 2016. godina sa CSKA, MVP istog takmičenja postao je šest godina ranije, a u dva navrata proglašavan je za najboljeg asistenta - 2015. i 2017.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je šest medalja u svim kategorijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading