POJAČANJA SA SVIH STRANA! Internacionalni večiti derbi - Partizan i Zvezda u novom ruhu u odnosu na prethodne sezone!

Autor:

Sport

08.12.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Štark areni" biće kao na Olimpijskim igrama.

POJAČANJA SA SVIH STRANA! Internacionalni večiti derbi - Partizan i Zvezda u novom ruhu u odnosu na prethodne sezone!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u 12. kolu Evrolige (četvrtak, 20.30, beogradska "Štark arena").

O faktorima koji bi mogli da odluče derbi već smo pisali, kao i o tome gde možete pratiti prenos utakmice.

Biće jako zanimljivo videti kako će se košarkaši Partizana i Crvene zvezde snaći u prvom evropskom okršaju, a interesantna je i činjenica da će na terenu biti igrači iz čak 12 država. Tačnije, 11 jer je Crnogorac Nikola Ivanović povređen, ali će predstavnik ove države biti trener Zvezde Duško Ivanović.

Na parketu "Štark arene" naći će se igrači iz Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Argentine, Gane, Portorika, Grčke, Australije, Izraela, Slovačke, Slovenije i Francuske!

Partizan će predstavljati Srbi Danilo Anđušić i Uroš Trifunović, Amerikanci Kevin Panter (ruku na srce, sa srpskim pasošem), Džejms Naneli i Zek Ledej, Australijanac Dante Egzum, Izraelac Jam Madar, Grk Janis Papapetru, Francuz Matijas Lesor, Slovak Vladimir Brodžijanski i Slovenac Gregor Glas.

Sa druge strane, za Crvenu zvezdu igraće srpski košarkaši Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Luka Mitrović, Filip Petrušev, Branko Lazić, Stefan Marković i Ognjen Kuzmić, Portorikanac Džon Holand, Argentinac Luka Vildoza, kao i državljanin Gane, Ben Bentil. Crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović propustiće meč zbog povrede, ali će se na klupi Zvezde naći Duško Ivanović, te će i Crna Gora imati predstavnika.

Nema šta, očekuje nas jedan pravi internacionalni spektakl!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading