ĐIHA, ĐIHA, SVE ČETIRI KRUTE! Skandal u Zadruzi, Matora nikad žešće zadovoljila Anitu, pogledajte ŠOK SCENE LEZBO AKCIJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, po svemu sudeći, uživaju u jedno drugoj, te ne planiraju da prestanu sa svojim akcijama ispod jorgana.

ĐIHA, ĐIHA, SVE ČETIRI KRUTE! Skandal u Zadruzi, Matora nikad žešće zadovoljila Anitu, pogledajte ŠOK SCENE LEZBO AKCIJE! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović već izvevsno vreme uživaju u čarima intimnog odnosa, ne skrivajući se previše od kamera koje ih prate u svakom stopu. Iako još uvek nisu ozvaničile svoju vezu, zadrugarke su i ovog jutra imale novu vrelu akciju, koja je po svemu sudeći, bila nikad žešća.

Naime, ispred pune spavaće sobe, Jovana je zaskočila Anitu i započela posao. Stanojlovićeva se totalno se prepustila Matoroj koja ju je dovela do vrhunca, a Anitini uzdasi su dokazali da je u tome i uspela.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading