ZVEZDANOVA MAJKA HOSPITALIZOVANA! Pretila da će NAUDITI SEBI, pije teške lekove zbog Slavnićevog ponašanja u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

13.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Ane Ćurčić je otkrila da je majka Zvezdana Slavnića hospitalozovana zbog lošeg psihičkog stanja, koje je prouzrokovano njegovim ponašanjem u "Zadruzi".

ZVEZDANOVA MAJKA HOSPITALIZOVANA! Pretila da će NAUDITI SEBI, pije teške lekove zbog Slavnićevog ponašanja u rijalitiju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Milena Kačavenda, najbolja drugarica Ane Ćurčić, nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, neprestano iznosi prljav veš o svom bivšem prijatelju i detalje njihovog odnosa u spoljnom svetu pre ulaska u rijaliti. Naime, Milena je izjavila da je Slavnić fizički maltretirao Ćurčićevu i da je čak jednom prilikom i ona bila prisutna kada ju je udario.

Međutim, Anina drugarica je sada otkrila da je Zvezdanova majka Slavici znala da njihova nezvanična snajka trpi nasilje, koja je i sama doživljavala sličnu situaciju u braku sa Mokom Slavnićem.

- Zvezdanova majka zna sve to, ali ona se nikada ništa nije pitala. To je jedna divna žena i jedna gospođa. Međutim, ona nije imala tu snagu. Ona je trpela psihičko nasilje od Moke, a za fizičko ne znam. On je i sada u medijima izjavljivao da mu je žao što ranije nije uzeo sina, jer je znao da mu je supruga nesposobna da ga gaji. Ja to ne bih tako rekla. Žena je imala jedan dramatičan lom u životu, bila je ostavljena od strane muža kog je pratila u stopu kroz tu njegovu karijeru. Nije ona bila ni glupa, ni smotana, ni nesposobna, ali je tako nalagala situacija. Moka je bio vrhunski sportista i suština priče je bila da ona njega prati u tome i da bude majka i domaćica. Žena je tu ulogu prihvatila, ali se niko nije nadao da će sin jedinac otići ovim stopama. Iz jednog ušuškanog doma, on je postao to što jeste i žena se jako loše psihički nosila sa tim - rekla je Milena.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan i Moka Slavnić

Prijateljica Ćurčićeve je ovom prilikom otkrila da je Zvezdanova majka hospitalozovana zbog lošeg psihičkog stanja.

- Njeno psihičko stanje nije bilo dobro. Psihičko stanje se dramatično pogoršalo onog trenutka kada je Zvezdan počeo da pravi šou program u rijalitiju. U par navrata je čak i izjavljivala da bi presudila sama sebi jer ona Anu zaista voli kao svoje dete i za nju je baš vezana. Ana se uplašila u datom trenutku. Ona je smeštena u ustanovu malo pre Aninog ulaska. Ana se jako bojala, bila je i ona jako nestabilna i baš smo razgovarale, ona mi je rekla: "Milena, bar u ovom trenutku da bude na sigurnom i da bude pod nadzorom jer pije ozbiljnu terapiju antidepresiva". Zbog toga je tamo smeštena. Ana je pred sam ulazak zamolila produkciju da se njen dom plaća iz njegovog budžeta - otkrila je Anina drugarica za Srbija Danas.

Republika

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Прота

14.02.2023 18:53

Страшно је у којем котлу се налази Србија кад овакве будале окупирају медијску пажњу уместо научника.! Отац му је био велики кошаркаш а он обична битанга и пробисвет и убица , И то се изгледа сада у Србији једино цени !