NIŠTA OD RAZVODA! Dalila Dragojević se nije pojavila na sudu: Sledeće ročiste zakazano na simboličan datum, evo šta joj je Dejan poručio!

Autor:

Zadruga

21.12.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević nije se pojavila na sudu, zbog čega se njen razvod od Dejana Dragojevića odlaže

NIŠTA OD RAZVODA! Dalila Dragojević se nije pojavila na sudu: Sledeće ročiste zakazano na simboličan datum, evo šta joj je Dejan poručio!

Foto: Instagram.com

Dejan i Dalila Dragojević

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević već duže od godinu dana želi da se razvede od Dalile Dragijević, koja ga je javno prevarila u rijaliti programu, što su gledali milioni. 

Ni ovoga puta Dragojeviću nije pošlo za rukom da prošlost ostavi iz sebe, jer se njegova još uvek zakonita supruga nije pojavila na sudu, odnosno jer nije primila poziv za sud.

Dejan je bio srećan od samog jutra, pa se zajedno sa majkom pripremao da proslavi današnji dan.

- Očekujemo da će danas da bude dan za vatromet i prskalicu, ali nekako mi sve govori da će biti kontra. Trebalo bi danas da bude skroz razvod. Ovo je prvo ročište. Ali previše mi deluje kao jednostavno - rekao je on u kolima, dok ga je brat David vozio u sud u Rumi.

Republika

Foto: Youtube/printscreen

Dejan Dragojević u kolima objašnjava zašto nije došlo do razvoda sa Dalilom

Kao što je i očekivao, razvod je odložen i to jer se Dalila nije pojavila. Navodno njoj nije uručen poziv.

- Opet ništa. Drugi put, treći put. Ovo je prvo ročište, a drugi put da sam došao da se ništa ne dešava. Iz razloga jer poziv se odbija. Rekao sam sudiji: "postoje 4 adrese na koje može da se pošalje" - rekao je Dejan.

Republika

Foto: Youtube/printscreen

Dejan Dragojević snima za Jutjub

Kako Dalila ne prima pozive, sudija je odlučila da poziv stave na oglasnu tablu, kako bi sledeće ročište, zakazano za 14. februar, moglo da se održi i bez njenog prisustva.

- Sledeći put će ići na oglasnu tablu. Stoji tamo 30 dana plus 8 dana i to je kao da je osoba uredno pozvana na sud. Sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Sada može da odbija poziv gde god hoće - rekao je Dejan na snimku na svom jutjub kanalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bane

22.12.2022 13:33

Ovo mora da preuzme debilina majka u društvu sa Karamujicima.

Mila

22.12.2022 19:54

Mora da napuni pet godina braka da bi dobila srpsko drzavljanstvo.

gargojle

22.12.2022 20:42

Ovo samo da zahvali onom debilnom mirkoviću, koji oće da bude novi mitrović. U sudnicu treba da uđu istdažni ofgani, pa da ispitaju po čijoj želji sudija odugovlači sa jednim jednostavnim predmetom.

Imela

26.12.2022 17:31

Ma ta priča je već završena Batajonkao tome ne odlučuje. Sledeće ročište je kraj definitivni.