Bivši muž Ivane Šašić progovorio o njihovom RAZVODU: Za propali brak okrivio pevačicu, a evo šta joj je najviše ZAMERIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2022

08:46 >> 08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Simić tvrdi da je Ivana Šašić kriva za krah njihovog braka, pa podelio sa širokim auditorijumom "Zadruge 6" sve detalje.

Bivši muž Ivane Šašić progovorio o njihovom RAZVODU: Za propali brak okrivio pevačicu, a evo šta joj je najviše ZAMERIO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivši muž Ivane Šašić, Bojan Boki Simić, par sati nakon što je ušao u "Zadrugu 6" bacio je oko na Maju Kovačević i sad je otkrio sve o tom odnosu, kao i šta se desilo sa njegovim prethodnom braku sa pevačicom.

- Darko mene su ovde sjajno dočekali, kao da sam došao kući, osećam se da pripadam ovde, ovo je moja druga kuća - rekao je Boki.

-Celo jutro si priveo u društvu Maje Kovačević?

-Jesam, super je Maja, veoma mi je draga i zanimljiva - rekao je Boki.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojan Simić i Ivana Šašić

 

.

-Reci mi šta se desilo sa tobom i Ivanom, vaš prisan odnos koji se raspao? - upitao je Darko.

- Pričalo se da smo imali dug, ali to nije istina. zadružili smo se, imali kredit, a ona je ušla da zaradi da to plati. Jednostavno smo pukli, udalji li smo se, a meni je trebala pažnja. Iskreno, izgubio sam se u tom životu - rekao je Boki pa komentaisao odnos sa majkom i bratom.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Bojan Simić

- Sa bratom sam se posvađao, došla je policija i zbaranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata, Ivana mnogo tu priča. Ona slika audi kad kupi, a onda, a da ne pitam, ona je pre 11 godina izdala prvi album. Ne znam šta pokušava sa izjavama u medijim, da me minira. Moja majka je čuvala njenu decu, a Ivana spava. Da ne pominjem pesme koje sam joj kupio - rekao je Boki.

- Ona je majka dvoje dece, njoj su deca bila na prvom mestu, ne krivim je ali mene je zapostavila. Posle svega što sam saznao ona ne postoji za mene - dodao je Bojan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading