Miljanino stanje još uvek KRITIČNO: Evo kada će lekari moći da daju precizniju PROGNOZU

Autor:

Zadruga

02.08.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić već nekoliko dana nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Niš gde je završila nakon komplikacija posle operacije želuca u Turskoj.

Miljanino stanje još uvek KRITIČNO: Evo kada će lekari moći da daju precizniju PROGNOZU

Foto: ATA Images

Lekari su dali sve od sebe da pomognu Miljani Kulić nakon što se njeno stanje nakon operacije želuca pogoršalo, a kako je slezina bila oštećena, morali su da je odstrane. Miljana je izgubila 2,5 litre krvi i još uvek je životno ugrožena.

Kako je operisana u noći između subote i nedelje, kritičnih 72 sata će proći noćas i tada će doktori moći da daju neke preciznije prognoze kada je Miljanin oporavak u pitanju, piše Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

Lkarski tim koji sada vodi slučaj Miljane Kulić sutra ujutru će moći da kaže u kom smeru ide njen oporavak i da li je stanje stabilno.

Podsetimo, iz Kliničkoc centra Niš juče su izdali saopštenje da se Miljana Kulić uspešno oporavlja.

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju - saopšteno je iz UKC Niš.

Miljanin otac Siniša apelovao je na sve da se mole za zdravlje njegove ćerke, a majka Marija da ko može pošalje neophodne vitamine za što brži oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading