David Dragojević imao ŽESTOKU POVREDU na Zanzibaru? Dejanu će se slomiti srce zbog ove scene, ni ne sluti šta mu se desilo sa bratom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević fotografijama šokirao javnost, a svi su primetili povredu na nozi!

David Dragojević imao ŽESTOKU POVREDU na Zanzibaru? Dejanu će se slomiti srce zbog ove scene, ni ne sluti šta mu se desilo sa bratom! (FOTO)

Foto: instagram.com

Brat Dejana Dragojevića, David Dragojević odlučio je da spakuje kofere i napusti Srbiju, a uputio se u egzotične i toplije krajeve. Naime, Dragojević se ovog puta odlučio za Zanzibar, gde se potpuno opustio. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

David Dragojević

 

David svakodnevno obaveštava pratioce šta radi i na koji način provodi vreme na egzotičnoj destinaciji, a ono što je nama zapalo za oko jeste njegova povreda na nozi, koja je izrazito crvena i iziritirana. 

 

Fotografije koje je Dragojević podelio na Instagram profilu privukle su veliku pažnju, a pored odlične forme, noga na kojoj je rana uočljiva izazvala je polemiku u komentarima. David za sada nije otkrio odakle mu se pojavila povreda na kolenu, ali verovatno se radi o nekoj egzebiciji na Zanzibaru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading