"NA AUDICIJI SU ME TERALI DA SE LIŽEM S DESETORICOM": Glumica progovorila o PONIŽENJIMA koja je trpela na putu do slave!

Autor:

Zabava

23.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska glumica En Hatavej opisala je šta je sve morala da radi kako bi postala popularna.

"NA AUDICIJI SU ME TERALI DA SE LIŽEM S DESETORICOM": Glumica progovorila o PONIŽENJIMA koja je trpela na putu do slave!

Foto: Siegfried Nacion / StarMax / Profimedia

En Hatavej

Put do slave nije nimalo lak, a glumica En Hatavej na svojoj koži iskusila je kako je to biti na početku karijere gladan popularnosti. En je otkrila kakve je sve neprijatnosti doživljavala na audicijama tokom 2000-ih godina. Kako je ispričala u nedavnom intervjuu za V Magazine, na audiciji za jedan film terali su je, kako je rekla, da se liže s desetoricom! 

Glumica je podelila kako se osećala na audicijama na početku karijere, te da su od nje zahtevali da se ljubi s 10 muškaraca tokom borbe za ulogu u jednom filmu.

Istakla je kako su morali da rade takozvane testove iz hemije s različitim glumcima gde je bilo normalno da se ljubite s drugim ljudima kako bi otkrili ko najbolje odgovara traženoj ulozi.

- To je zapravo najgori način za to. Rečeno mi je: "Danas nam dolazi deset momaka i ti si odabrana. Zar nisi uzbuđena što ćeš se ljubiti sa svima njima?" Pomislila sam da sa mnom nešto nije uredu jer nisam bila uzbuđena, smatrala sam da je to odvratno - objasnila je En.

Glumica je istakla da je bila mlada i kao glumica početnica saterana u ćošak. Morala je da se povinuje zahtevima reditelja da bi došla do svog cilja.

- Bila sam tako mlada i užasno svesna činjenice da mogu da izgubim sve ako me etiketiraju kao "tešku", pa sam se pretvarala da sam uzbuđena i nastavila da radim. To nije bila igra moći. Niko nije pokušavao biti grozan ili da me povredi. Bilo je sasvim drugačije vreme, ali danas znamo za bolje - istakla je glumica, ali nije želela da precizira o kojoj ulozi je reč.

En Hatavej je slavu stekla ulogama u filmovima "Princezinim dnevnicima", "Začarana Ela", "Planina Broukbek", "Đavo nosi Pradu", "Uspon Mračnog viteza" i "Jadnici", koji joj je doneo Oskara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading