TRAVOLTIN SIN UMRO POSLE STRAŠNOG NAPADA! Glumac podelio fotografiju od koje zastaje KNEDLA U GRLU!

Autor:

Zabava

16.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Travolta je pre 15 godina izgubio sina, a nekoliko godina kasnije i suprugu.

TRAVOLTIN SIN UMRO POSLE STRAŠNOG NAPADA! Glumac podelio fotografiju od koje zastaje KNEDLA U GRLU!

Foto: youtube.com/printscreen

Život Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama od kojih se glumac nikada nije sasvim oporavio. Najpre je izgubio svoju prvu veliku ljubav, glumicu Dijanu Hajland, nakon toga doživeo je gubitak sina, a 13 godina od tragedije od koje se nikada nije opravio, preminula mu je i supruga Keli Preston.

Ipak, glumac je smogao snage i nastavio hrabro da korača kroz život brinući se o svoje dvoje dece, ali svoje preminule bližnje ne zaboravlja.

Na svom Instagrm profilu sada je podelio fotografiju sa srceparajućom porukom koja je upućena sinu Džetu, koji bi napunio 32 godine. Glumac je podelio retko viđenu porodičnu fotografiju na kojoj je nasmejan sa suprugom i sinom. 

- Srećan rođendan moj Džeti - ne prođe dan da nisi sa mnom! - napisao je u opisu Travolta.

 

 

Džet Travolta je 2009. godine preminuo u 16. godini. Tinejdžer je bio na odmoru sa porodicom na Bahamima, a preminuo je nakon napada. Džet je imao istoriju napada od druge godine i borio se sa Kavasakijevom bolešću. Jedanaest godina nakon smrti sina, Džon je izgubio i voljenu suprugu Keli, koja je preminula u 57. godini nakon što se borima sa rakom dojke.

Glumac je od tada fokusiran na ćerku Elu (24) i sina Benjamin (13)

Govoreći za Eskuire 2021. godine Džon je objasnio da će njegov primarni fokus uvek biti njegova deca.

- Osiguraću budućnost svojoj deci, pomoći im u onome što žele da rade sa svojim životima. To je ono što sada radim sa Elom sa njenim filmovima i učeći je da radi u struci. Ben ima jedva deset godina. Želim da mu pomognem da evoluira jer ima ceo život pred sobom - govorio je Travolta tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading