PRONAĐEN MRTAV POPULARNI GLUMAC: Potresno obraćanje prijatelja uzdrmalo javnost!

Autor:

Zabava

16.04.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo glumac poznatog kultnog filma.

PRONAĐEN MRTAV POPULARNI GLUMAC: Potresno obraćanje prijatelja uzdrmalo javnost!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Porodica, prijatelji i fanovi glumca Vinsenta Frila danas su se oprostili od njega nakon što je preminuo u 64. godini života, saopštio je njegov agent. Rođen u Glazgovu, Fril je bio zvezda koja se probila ulogom u kultnom filmu "Nemirni domorodci", gde je tumačio lik Vila, jednog od dva kriminalca koji su postali moderni razbojnici.

Frilova karijera obuhvatala je raznovrsne uloge, ali će ga mnogi pamtiti po njegovoj izuzetnoj interpretaciji u filmu "Nemirni domorodci". Njegova pojava na ekranu ostavila je neizbrisiv trag i doprinela je kultnom statusu ovog ostvarenja. Njegova uloga ostaje zapamćena kao jedna od ključnih tačaka u savremenoj kinematografiji.

Fanovi i bivše kolege odao su počast Vinsentu Frilu, izražavajući svoje šokiranje i tugu zbog gubitka talentovanog glumca. Ronnie McGhie, bivši radio voditelj, istakao je da je Fril ostavio dubok trag kroz svoje brojne uloge, ali će ga posebno pamtiti po ulozi u filmu "Nemirni domorodci". Njegove reči odražavaju duboko poštovanje prema Frilovom doprinosu umetnosti i filmskoj industriji.

Fanovi i bivše kolege danas su odali počast Frilu. Bivši radio voditelj Ronnie McGhie rekao je:

- Potpuno sam ostao šokiran kada sam čuo da je škotski glumac Vincent Friell preminuo - rekao je on. 

- Bio je u mnogim programima, ali će ga pamtiti po ulozi u filmu Nemirni domorodci. Divan film - dodao je. 

Fril je ostavio neizbrisiv pečat u svetu glume, a njegova uloga u "Nemirnim domorodcima" će zauvek ostati deo filmske baštine. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegove izuzetne radove i doprinos filmskoj umetnosti, ostavljajući dubok trag u srcima njegovih fanova i kolega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading