KO ĆE BITI NOVA BOND DEVOJKA? Zanosna plavuša i vatrena crnka bore se za ulogu!

Autor:

Zabava

05.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je odlučeno da će glumac Aron Tejlor Džonson postati agent 007, počela je potraga za damom koja će osvojiti njegovo srce.

KO ĆE BITI NOVA BOND DEVOJKA? Zanosna plavuša i vatrena crnka bore se za ulogu!

Foto: youtube.com/ oli sorenson

Nakon što je pravljen foto-robot idealnog kandidata koji će obući odelo agenta 007, koji nalaže da totreba da bude Britanac, stariji od 30 godina, da mu dobro stoje odela, lepog lica, zgodan i ne preterano mišićav, zavodničkog pogleda koji vas natera da ne skrećete pažnju kao da vas je Kupidon pogodio strelom, odlučeno je da će novi Džejms Bond postati glumac Aron Tejlor Džonson.

Sad je krenula je potraga za devojkom koja će osvojiti Bondovo srce. Prema pisanju stranih medija, dve glumice bore za ovu laskavu ulogu. Reč je o Zendeji i Sidni Svini, dok bi u rediteljsku stolicu možda mogao da sedne Deni Vilnev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Strani mediji uveliko pišu da su glumice Sidni i Zendeja u najužem krugu za ulogu Bondove devojke kao i da bi sledeći film o tajnom agentu 007 mogao biti rimejk koji uključuje dobro znane zlikovce iz prošlosti. Iako su mnogi objavili da je engelskom glumcu Aronu Tejloru-Džonsonu zvanično ponuđena uloga Džejmsa Bonda, to još uvek nije potvrđeno.

Prema izvorima, režiser Deni Vilnev, nominovan za Oskara, bio bi najbolji kandidat za režiju novog filma po mišljenju izvršne producentkinje ove franšize Barbare Brokoli.

- Barbara zaista želi da Deni režira sledeći film o Bondu - tvrdi neimenovani izvor, prenosi Dejli mejl.

Navodno je kanadski reditelj najbolja opcija za novi film o Bondu posle uspeha koji je ostvario sa "Istrebljivačem 2" i dva nastavka "Dine". To je, kako navodi ovaj list, njen scenario iz snova, ali pošto je Vilnev veoma zauzet, njegovo angažovanje možda i nije najrealnija opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading