TEŠKA BOLEST POKOSILA JEDNU OD NAJVOLJENIJIH GLUMICA: Ovu tajnu je sa sobom odnela u GROB!

Autor:

Zabava

05.02.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula popularna glumica, fanovi se opraštaju od nje.

TEŠKA BOLEST POKOSILA JEDNU OD NAJVOLJENIJIH GLUMICA: Ovu tajnu je sa sobom odnela u GROB!

Foto: Profimedia

Meksička glumica Helena Roho bila je jedna od najcenjenijih i najvoljenijih glumica svog vremena, preminula je, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu televizije i filma. Sa svojim nezaboravnim nastupima, osvojila je srca gledalaca širom sveta i postala ikona meksičke kinematografije.

 Uzrok smrti dive meksičkih sapunica prema pisanju stranih medija je karcinom jetre.

Helena Roho će zauvek ostati upamćena po svojoj ulozi Lusijane Duval u popularnoj meksičkoj seriji "Pravo na ljubav". Njen talent i karizma osvojili su publiku, a ona je nastavila da očarava gledaoce i u drugim serijama poput "Zagrli me čvrsto", "Nevina", "Peregrina", "Beštije" i "Napušteni anđeo". Njena pojava na malim ekranima bila je neodoljiva i ostavila je neizbrisiv pečat u svetu televizijske zabave.

Helena Roho nije bila samo uspešna na malim ekranima, već je ostvarila zapažene uloge i na filmu. Njena saradnja sa istaknutim meksičkim režiserima donela je brojne filmske bisere, a posebno se ističe njen nastup u filmu "Fokstrot" iz 1976. godine, gde je delila platno sa velikanima poput Šarlot Rempling, Pitera O'Tula i Maksom fon Sidovom. Takođe, sarađivala je sa nemačkim rediteljem Vernerom Hercogom i glumcem Klausom Kinskim u filmu "Agire, gnev Božji", ostavljajući neizbrisiv pečat i na međunarodnoj filmskoj sceni.

Helena Roho je ostavila neizbrisiv trag u svetu umetnosti i njeno nasleđe će zauvek živeti kroz njene nezaboravne nastupe na malim i velikim ekranima. Njen talenat, posvećenost i doprinos meksičkoj kinematografiji će ostati večno upamćeni, a ona će zauvek biti voljena i poštovana kao jedna od najvećih ikona meksičke glume svih vremena. Mnogi su se pitali koja je njena tajna i kako je postala miljenica brojne publike, koja ju je pratila u stopu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading