PRIVEDENA SAMANTA FOKS: Noć provela u ZATVORSKOJ ĆELIJI, kad su stigli rezultati SVE JE BILO JASNO!

Autor:

Zabava

22.01.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zbog čega je Samanta Foks privedena!

PRIVEDENA SAMANTA FOKS: Noć provela u ZATVORSKOJ ĆELIJI, kad su stigli rezultati SVE JE BILO JASNO!

Foto: Tanjug/AP, Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

Zvezda 80-ih, Samanta Foks, provela je noć u zatvoru nakon što je u vidno pijanom stanju pravila lom na letu London -  Minhen.

57-godišnja pop ikona ukrcala se na svoj let, gde je krenula da pije sa svojim saputnikom. Samanta je prislila osoblje da se okrene na pisti i odustane od poletanja. Policija je potvrdila da je žena u 50-im uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i puštena je uz kauciju do marta. Dok je pevačica provodila noć u pritvoru, njeni saputnici bili su primorani da provedu noć u hotelu.

Foto: Printscreen/Youtube/SamanthaFoxOfficial

Samanta Foks

 

Samantino ponašanje je u poslednje vreme problematično i po nju samu, pošto  se teško nosi s tugom, zbog gubitka svoje sestre, prenosi Dejli mejl.

Vanesa je umrla sa samo 50 godina u martu, devet dana nakon što je pala u komu u svom domu posle srčanog udara, samo nekoliko dana nakon što se snimila sa svojom sestrom za "Selebriti Master Čef".

- Vežbala sam za "Master Čef" dobrih nekoliko nedelja sa svojom sestrom jer je moja sestra fantastična kuvarica. Uvek je pravila najbolju seljačku pitu ikad, pa smo vežbale zajedno i ja sam to snimila. Ona je moja mlađa sestra, možete je čuti kako mi naređuje i govori "moraš da čistiš dok radiš, čisti kao što radiš!", ispričala je Samanta, dodajući:

- Nažalost, izgubila sam sestru malo nakon snimanja Da, moja seljačka pita je recept moje sestre i još uvek imam sve njene lonce i sve stvari s pire-krompirom. Biće tako ponosna i bila je tako ponosna kad sam ušla u šou jer je veliki obožavatelj šoua.

Foto: Credit: Christoph Hardt / imago stock&people / Profimedia

Samanta Foks

 

Samantin predstavnik za javnost oglasio se nakon Vanesine smrti:

- Sem bi želela da se zahvali divnim lekarima i medicinskim sestrama na njihovoj brizi i podršci. Sem i njena porodica s poštovanjem mole za privatnost u ovom teškom trenutku.

Vest je bila samo dodatna velika bol koja je pogodila pevačicu, koja je imala samo jednu sestru iz tatinog prvog braka s majkom, Kerol En Vilken, a poznato je da su Foks i Vanesa bile izuzetno bliske pre tragične smrti.

Samo mesec dana pre Vanesine smrti, Samanta je progovorila o smrti svoje partnerke Majre Straton, s kojom je provela 16 godina u vezi, a koja je umrla 2015. nakon borbe s rakom. Priznala je da "nije htela da pokaže ljudima" da je bila utonula u tugu nakon njene smrti. Pevačica i bivši seks simbol priznala je da se borila s "glumljenjem" da je srećna i "nije mogla da napiše nijednu pesmu" dve godine. Nakon što se ponovo zaljubila u svoju novu suprugu, Lindu Olsen, Samanta je otkrila da je tek sada spremna da objavi novu muziku, a novi album je na putu, prenose strani mediji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading