ĐORĐE DAVID BIO UPOZOREN NA CRNU SUDBINU KOJA GA ČEKA: Detalj koji je svima promakao, sve se desilo na snimanju "Zvezde Granda"

Autor:

Zabava

22.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David imao je sve znakove kraj puta, ali ih nije dobro pročitao.

ĐORĐE DAVID BIO UPOZOREN NA CRNU SUDBINU KOJA GA ČEKA: Detalj koji je svima promakao, sve se desilo na snimanju "Zvezde Granda"

Foto: Republika.rs

Đorđe David

Poznati muzičar i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, doživeo je preksinoć saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. U nesreći je tragično nastradala jedna žena iz Severne Makedonije, a rok muzičar je potvrdio svoje učešće u saobraćajki i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

On se oglasio i potvrdio sve šta se desilo te noći:

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@EmergencySkopje

Đorđe David i makedonska policija

 

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - otvoreno je ispričao David za Grand. 

Međutim, mnogima je promakao jedan detalj, koji ukazuje da su Đorđu bili poslati znaci da će se nešto loše desiti uskoro. Naime, fotografije koje je Đorđe objavio na Instagramu ukazuju da mu je čak i njegov zaštitni znak ukazivao da će biti povređen.

Foto: Republika TV, ATA Images

Đorđe David i saobraćajna nesreća

 

 

Bela znojnica koja mu je bila modni detalj na ruci, tokom snimanja prošle emisije ,,Zvezde Granda" ličila je na zavoj, a budući da je u saobraćajnoj nesreći zadobio posekotine, koje su morale da se ušivaju i zaviju, može se zaključiti da mu je sudbina ukazivale na znakove. 

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@ZvezdeGrandaVIPPER

Đorđe David Zvezde Granda

- Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - priznao je pevač za Grand, te dodao da se i dalje nalazi u Makedoniji:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading