GLUMICA 32 GODINE STARIJOJ PARTNERKI ČESTITALA POSEBAN DAN: Objavila neviđene fotografije na njen 81. rođendan!

Autor:

Zabava

15.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna američka glumica čestitala svojoj partnerki rođendan!

GLUMICA 32 GODINE STARIJOJ PARTNERKI ČESTITALA POSEBAN DAN: Objavila neviđene fotografije na njen 81. rođendan!

Foto: Instagram.com/mssarahcatharinepaulson

Sara i Holand

Američka glumica Sara Polson se obratila na društvenim mrežama, povodom proslave 81. rođendana svoje partnerke Holand Tejlor, sa iskrenom i romantičnom čestitkom. Par, koji je zajedno od 2015. godine, privukao je pažnju javnosti svojom ljubavnom pričom, koja se smatra jednom od najzanimljivijih u svetu slavnih.

Republika

Foto: Instagram.com/mssarahcatharinepaulson

Holand i Sara

U posebnom postu na Instagramu posvećenom Holand, Sara je podelila intimne i prethodno neviđene fotografije para uživajući u nežnim i slatkim trenucima zajedno. Uz fotografije, Sara je izrazila svoju ljubav prema Holand i nazvala je "moj svet", izazivajući uzbuđenje među svojih 4.1 milion pratilaca na platformi.

 

 

Njihova ljubavna priča, koja je počela suptilnom flertovanjem na društvenim mrežama, prerasla je u trajnu vezu koja intrigira Holivud godinama. Uprkos početnom skepticizmu zbog njihove značajne razlike u godinama od 32 godine, Sara i Holand su nastavile da se suprotstavljaju preprekama i održavaju snažnu i srećnu vezu.

Priča o romansi između Sare i Holand seže do njihovog prvog susreta 2005. godine, deset godina pre nego što su zvanično počele da se viđaju. Iako su obe bile u dugim vezama u to vreme, između njih su se javile varnice na jednoj žurci, postavljajući temelje za njihovu buduću vezu.

Republika

Foto: Instagram.com/mssarahcatharinepaulson

Sara čestitala partnerki 81. rođendan

Sara je otkrila nekonvencionalni početak njihovog odnosa tokom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" u januaru 2019. godine, otkrivajući njihovu početnu privlačnost i naknadnu interakciju na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading