PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Tragične vesti saopštila njena sestra!

Autor:

Zabava

12.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt se iznenada dogodila, život je izgubila u snu!

PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Tragične vesti saopštila njena sestra!

Foto: Pixabay

Sveća

Američka glumica i model Tisa Farou preminula je neočekivano u snu u svojoj 72. godini, potvrdila je njena sestra, takođe poznata glumica, Mia Farou. Tisa je bila najpoznatija po ulogama u filmovima "Winter Kills" i "Zombie Flesh Eaters", a takođe se pojavila i u komediji Vudija Alena "Manhattan" iz 1979. godine.

Tisa Farou rođena je 1951. godine u Los Anđelesu, šest godina posle svoje sestre Mie. Ona je bila najmlađa od sedmoro braće i sestara, a njihov otac bio je reditelj Džon Farou, poznat po ko-scenarisanju Oskarom nagrađenog filma "Around The World In Eighty Days" iz 1956. godine. Njihova majka bila je Morin O'Salivan, poznata kao Džejn u šest filmova o Tarzanu.

Mia Farou je istakla da je Tisa bila posvećena medicinska sestra 27 godina, kao i divna sestra njoj, Stefi i Prudens, te odana majka Džejsonu i Bridžit. Tisa je preminula nakon što je njen sin Džejson izgubio život u Iraku, a bila je i baka malom unuku Kajloru, koji je bio svetlo njenog života. Mia je istakla da je Tisa volela život i nikada se nije žalila, te da je bila izuzetno velikodušna i puna ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Farrow (@realmiafarrow)

Mia Farou je javno izrazila svoju tugu zbog gubitka sestre, ističući da je ovo težak period za celu porodicu koja je duboko volela i divila se Tisi. Izrazila je uverenje da je Tisa otišla na bolje mesto, ukoliko postoji raj, te da je bila najbolja od svih njih.

Tisa Farou će ostati upamćena po svojoj izuzetnoj karijeri, ali i po ljubavi i posvećenosti prema svojoj porodici. Njena neočekivana smrt ostavlja prazninu u životima mnogih ljudi koji su je voleli i poštovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading