GOLA OTIŠLA NA VEČERU SA SUPRUGOM! Javnost zgrožena poznatim parom, snimak ZAPALIO društvene mteže, svi se pitaju DA LI JE NORMALNA?!

Autor:

Zabava

09.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanka Senzori šokirala je javnost golišavim izdanjima.

GOLA OTIŠLA NA VEČERU SA SUPRUGOM! Javnost zgrožena poznatim parom, snimak ZAPALIO društvene mteže, svi se pitaju DA LI JE NORMALNA?!

Foto: Twitter

supruga kanje vesta

Kanje Vest, poznat po svojoj provokativnoj prirodi i kontroverznim izjavama, ponovo je bio u centru pažnje zbog svoje supruge, Bjankine Senzori, koja je privukla veliku pažnju javnosti svojim provokativnim izdanjem. 


Naime, Bjanka Senzori je nedavno proslavila 29. rođendan u Las Vegasu, a paparaci su je uhvatili u izazovnom izdanju dok je slavila sa suprugom. Mnogi su komentarisali njenu odeću, ističući da je minijaturni gornji deo bikinija koji je nosila bio provokativan, dok su drugi iskazivali zabrinutost za njeno mentalno zdravlje.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kanje Vest supruzi naređuje šta da obuče

Nakon skandaloznog snimka društvene mreže su se usijale od komentara o Bjankinom izgledu i ponašanju. Mnogi su optužili Kanje Vesta da iskorišćava svoju suprugu kako bi privukao pažnju javnosti. Međutim, postoje i oni koji podržavaju Bjankinu slobodu da se oblači kako želi i ističu da je to njena lična odluka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Javnost zgrožena bahatim ponašanjem Kanje Vesta i Bjanke

Inače, nedavno je objavljena golišava fotografija Bjanke, koju je Kanje podelio na društvenim mrežama uz najavu da "nema pantalona ove godine". Ova objava dodatno je podgrejala raspravu o njihovom odnosu. Dok neki vide ovo kao još jedan primer Kanjeove manipulacije, drugi smatraju da je to deo njihovog javnog imidža i umetničkog izražavanja. Dok jedni osuđuju reperovu navodnu kontrolu nad suprugom, drugi ističu da treba poštovati Bjankinu slobodnu volju. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Javnost zgrožena bahatim ponašanjem Kanje Vesta i njegove supruge

Podsećamo, nedavno se u javnosti proširala nova informacija koja se odnosi na instrukcije koje on daje svojoj partnerki. On joj kontroliše razne životne aspekte, od hrane koju ne sme da jede, pa do toga šta govori, prenosi "Daily Mail". Ove vesti pojavljuju se najviše jer su fanovi preplašeni da reper konstantno manipuliše svojom izabranicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading