Nadica Ademov tezgarila i pre Zvezda Granda, ali na pijaci: Evo šta je prodavala pevačica koja se udala za milionera

Autor:

Zabava

09.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sad živi svoj životni sankod pevačice Nadice Ademov nije uvek bilo tako

Nadica Ademov tezgarila i pre Zvezda Granda, ali na pijaci: Evo šta je prodavala pevačica koja se udala za milionera

Foto: instagram.com/ademov_nadica

Nijedan put do uspeha nije lak, a tome svedoči i Nadica Ademov, koja se pre „Zvezda Granda“ bavila raznim poslovima kako bi izdržavala sebe i svoju porodicu.

Malo ko zna da je Nadica pre javnog života i popularnosti koju danas uživa, radila na pijaci, zbog čega joj mnogi skidaju kapu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov sa suprigom milionerom 

 

Uprkos tome što danas zarađuje vrtoglave cifre pevačica se nikada nije stidela da govori o tome, a mnogi je vole što je ostala skromna, prizemna i normalna.

Kako su mediji svojevremeno pisali, Nadica je na pijaci prodavala veš, a tezga joj je uvek bila puna piše Grand. 

Podsećamo Nadica se nakon godine u kojoj se ostvarila kao majka i udala za milionera obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i repakitulirala godinu na izmaku, šta joj je donela.

Kako je napisala, ovo je bila njena najradosnija godina koju će pamtiti zauvek.

Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini. Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare! - napisala je Nadica u objavi na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading