SLAVNI PEVAČ UMIRE U TEŠKIM MUKAMA: Nije mu ostalo još puno, rastaje se od ŽIVOTA!

Autor: P. R.

Zabava

28.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu ostalo još puno, u teškom stanju se rastaje od života!

SLAVNI PEVAČ UMIRE U TEŠKIM MUKAMA: Nije mu ostalo još puno, rastaje se od ŽIVOTA!

Foto: www.profimedia.rs

Ozi Ozborn, proslavljeni rok muzičar, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima u poslednjim godinama svog života. Sa svojih 74 godine, Ozi je izjavio da ne želi da živi "dug, jadan život i da se oseća očajno" usled pogoršanog zdravstvenog stanja i problema sa kretanjem. Iako je svestan svog stanja, Ozi ističe da još uvek ima života u sebi, uprkos činjenici da se uglavnom kreće u kolicima i uz pomoć.

2003. godine dijagnostikovana mu je Parkinsonova bolest, a tokom četvrte operacije leđa 2019. otkriven mu je i tumor u kičmi. Kako je muzičar istakao, ne želi da dugo da pati, pa iako nije spreman da umre, želi da se to desi što pre.

Ne osećam se spremnim da umrem, ali ne želim da imam dugo, bolno i očajno postojanje. Sviđa mi se ideja da ukoliko imaš terminalno oboljenje, možeš da odeš u mesto u Švajcarskoj i obaviš to brzo. Gledao sam mog oca kako umire od tumora - objasnio je Ozborn nedavno.

Republika

Foto: youtube.com/Beats 1

Ozi Ozborn

Inače, Ozi i njegova supruga Šeron nedavno su proslavili 41. godišnjicu braka, što Ozi opisuje kao neverovatno iskustvo. Par ima troje dece, Keli, Ejmi i Džeka, i takođe su postali baka i deka. Šeron je nedavno privukla pažnju javnosti zbog drastičnog gubitka težine, a spekuliše se da je to rezultat korišćenja leka Ozempik, koji je prvobitno namenjen za lečenje dijabetisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading