PEVAČICA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI ZBOG SMRTI: Razorena bolom donela odluku, SRCE joj se CEPA NA KOMADE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da lije suze!

PEVAČICA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI ZBOG SMRTI: Razorena bolom donela odluku, SRCE joj se CEPA NA KOMADE! (FOTO)

Foto: printscreen/billboard

Planetarno popularna pevačica Selena Gomez, koja od svih žena ima najpraćeniji profil na društvenoj mreži Instagram, odlučila je da ga do daljnjeg ugasi zbog užasnih scena koje je prinuđena da gleda.

Naime, Instagram je proteklih 25 dana preplavljen scenama iz pojasa Gaze u kojem je stradalo više od tri i po hiljade palestinske dece prilikom izraelskog bombardovanja. Na potresnim snimcima nalaze se i brojni roditelji koji u očaju dozivaju svoje najmilije, a ovakvi prizori su Gomezovu naveli da se bar na neko vreme udalji sa mreža.

Napraviću pauzu od društvenih mreža jer mi se srce slama kada vidim sav horor, mržnju, nasilje i teror koji se dešava u svetu. Mučenje i ubijanje ljudi, ili bilo kakav akt mržnje prema bilo kojoj grupi je užasan. Moramo da zaštitimo sve ljude, posebno decu, i da zaustavimo nasilje zauvek. Žao mi je što moje reči neće biti dovoljne za sve ili za hešteg. Jednostavno ne mogu da podnesem da nevini ljudi bivaju povređeni. Loše mi je od toga. Volela bih da mogu da promenim svet. Ali objava neće. S ljubavlju, Selena - napisala je pevačica na svom Instagram storiju.

Republika

Foto: instagram.com/selenagomez

Selena Gomez instagram

Nakon toga podelila je fotografiju svoje mlađe sestre uz reči:

S obzirom na to da imam sestru, svaki dan mi je užasno loše. Uradila bih sve za decu i nevine živote.

Republika

Foto: instagram.com/selenagomez

Selena Gomez instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading