PRVA ULOGA NAKON OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE: Džoni Dep nagrađen sedmominutnim APLAUZOM, kritičari ga URNISALI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac se vratio glumi i to u ostvarenju na francuskom jeziku, kojim je otvoren 76. Kanski filmski festival!

PRVA ULOGA NAKON OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE: Džoni Dep nagrađen sedmominutnim APLAUZOM, kritičari ga URNISALI! (VIDEO)

Foto: Tanug/AP

Glumac Džoni Dep je oslobođen optužbi za nasilje u porodici na suđenju sa bivšom suprugom Amber Herd, a glumi se vratio u filmu "Žana di Bari". Džoni je glumio kralja Luja XV i premijerno je prikazan na 76. Kanskom filmskom festivalu.

Republika

Foto: Tanug/AP

Džoni Dep u Kanu

Pre nego što je film prikazan, fanovi su Džoniju pružili podršku transparentima, na kojima je pisalo da ga vole. Film je otvorio ovaj prestižni festival, a na premijeri je glumac nagrađen sedmominutnim aplauzom i ovacijama, prenosi Varajeti.

Iako je publika podržala glumca, film nije naišao na dobar odziv kod kritičara. Kako prenosi Dejli Mejl, dramu inspirisana životom poslednje ljubavnice Luja XV, nekoliko prestižnih kritičara je nazvalo razočaranjem i filmom koji izaziva zevanje, dok neki smatraju da je bilo neprijatno gledati Džonija u ovoj ulozi. Dep u ovom filmu glumi na francuskom jeziku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading