RADIO JOJ UŽASNE STVARI: Miljana priznala zbog čega NE ŽELI IVANA!

Autor: Blic.rs

Zabava

01.08.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nedavno se porodila, a iako je u nekoliko navrata govorila da ocu deteta Ivanu Marinkoviću neće dozvoliti da vidi sina Željka, ipak je popustila.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
Otkrila zbog čega ne želi da joj priđe... Miljana

I dok su se mnogi pitali zbog čega je Miljana toliko ozlojeđena na Ivana, Kulićeva je oldučila da progovori i javnost upozna sa užasima koje joj je Marinković činio:

- Dozvolila sam Ivanu da vidi Željka i video je dete još u bolnici. Što se tiče našeg odnosa tačka je stavljena još u rijalitiju onog dana kada me je terao da uradim kiretažu i kada me je nervirao da bih dobila spontani. Sa njim nemam budućnost, a ja mu neću uskratiti da vidi dete. Bebu može da vidi uvek, ako pokaže da je to zaslužio i da mu je stalo do deteta, što sumnjam - šokirala je Miljana izjavom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Ivan sad želi sina...
Foto: instagram.com/miljana_kulic_official
On bi da budu porodica, a ona ne želi ni da ga vidi... Ivan i Miljana sa sinom Željkom

Učesnica "Zadruge" otkrila je i da ne voli Ivana, kao i da joj nije jasno kako je uopšte mogla nešto da oseća prema njemu:

- Ja sa njim nemam zajedničku temu i nemam o čemu da razgovaram sa tim čovekom. On je bukvalno meni kao slučajni prolaznik. U rijalitiju sam ga volela, bila su pojačana osećanja i emocije, ali sada pitam sebe da li je moguće da sam tog čoveka volela i bila sa njim. Mislila sam da će bar trunčica emocije proraditi u meni kad sam ga videla, međutim, ništa. Isti osećaj kako kad dolaze ovi doktori da me obiđu i čestitaju. Došao je da vidi dete, a on zna zbog čega je to uradio, zna istinu - istakla je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading