RASTINO OBRAĆANJE DOKTORU ĆE VAS NAJEŽITI: Oglasio se iz bolničkog kreveta, pa saopštio najnovije vesti!

Autor:

Zabava

25.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta se oglasio nakon današnje operacije, pa uputio poruku doktoru.

RASTINO OBRAĆANJE DOKTORU ĆE VAS NAJEŽITI: Oglasio se iz bolničkog kreveta, pa saopštio najnovije vesti!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta danas je prošao kroz operaciju i trenutno se dobro oseća. Prema informacijama koje imamo, zahvat je protekao bez komplikacija, a Rasta se sada oporavlja. Na svom Instagram profilu, reper se obratio svojim pratiocima kratkom porukom zahvalnosti:

 "Hvala Bogu, svima vama, a najviše doktoru Marku. Operacija je gotova", napisao je Rasta, ističući zahvalnost prema medicinskom timu koji je bio uključen u njegovo lečenje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

 

Prema objavama na društvenim mrežama, Rasta trenutno provodi vreme odmarajući se uz popularni kviz "Slagalica". Takođe, saznajemo da se nalazi u privatnoj sobi koja je rezervisana isključivo za njegov oporavak. Ova informacija ukazuje na to da se Rasta nalazi pod pažljivim nadzorom medicinskog osoblja, pružajući mu dodatnu udobnost i privatnost tokom procesa oporavka.

Nakon vesti o Rastinoj operaciji, mnogi njegovi fanovi i javne ličnosti izrazilii su svoju podršku putem društvenih mreža. Poruke ohrabrenja i brzog oporavka preplavile su internet, što jasno pokazuje koliko je Rasta voljen i poštovan među svojim pratiocima. Ova podrška sigurno će imati pozitivan uticaj na Rastino emocionalno stanje tokom oporavka.

Stefan Đurić Rasta uspešno je prošao kroz operaciju i trenutno se oporavlja. Zahvaljujući podršci fanova, udobnosti privatne sobe i pažnji medicinskog osoblja, Rasta ima sve što mu je potrebno da se što pre vrati svakodnevnim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading