ALARMANTNO STANJE: Rasti stigli rezultati, lekari morali momentalno da reaguju!

Autor:

Zabava

25.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta hitno mora na operaciju zbog problema sa kičmom!

ALARMANTNO STANJE: Rasti stigli rezultati, lekari morali momentalno da reaguju!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATA Images/Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta hitno je primljen u bolnicu nakon što pre dva dana nije mogao da stane na noge. On je već ranije sumnjao da ima problem sa diskushernijom, ali se ispostavilo da je stanje ozbiljnije nego što se prvobitno mislilo.

Rasta nije mogao da stane na noge i odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Nakon hitnih analiza i pregleda, konzilijum lekara odlučio je da je operacija neophodna.

- On nije mogao da stane na noge, odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna - kaže izvor za Telegraf.rs.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, RINA

Stefan Đurić Rasta

 

- U pitanju je kičma, problem sa kičmom... - potvrdio je sagovornik.

Ova vest je izazvala veliku zabrinutost među Rastinim fanovima, koji su putem društvenih mreža poslali brojne poruke podrške reperu. Njegova muzika je obeležila mnoge životne trenutke njegovih fanova, te je ova vest o njegovom zdravstvenom stanju izazvala veliku pažnju javnosti.

 Hitna operacija zbog problema sa kičmom svakako je ozbiljan zdravstveni izazov, ali uz podršku lekara i bliskih osoba, Rasta će imati sve što je potrebno kako bi se uspešno oporavio.

- Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta - poručio je reper putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

25.04.2024 14:21

A devojka?ova prva slika ispod texta?