KAJI DOSTAVILI ŠOK DOKAZ O NOVOM VERENIKU: Strahuje za njegovu reakciju, nije želeo da se sazna za ovo!

Autor:

Zabava

25.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić se zbunila, nakon što joj je voditeljka priložila dokaze o novom vereniku.

KAJI DOSTAVILI ŠOK DOKAZ O NOVOM VERENIKU: Strahuje za njegovu reakciju, nije želeo da se sazna za ovo!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je prvi put javno progovorila o svom vereniku, četvrtom budućem suprugu. Kaja je otvorila dušu i otkrila da se sa svojim partnerom poznaje već dugi niz godina, ali da se tek nedavno rodila ljubav između njih. Ova izjava je iznenadila mnoge, ali je pevačica delovala iskreno i emotivno tokom intervjua.

Jedan od najzanimljivijih momenata emisije bio je kada je voditeljski par otkrio Kaji da se njen sadašnji partner pojavljuje u spotu za njenu pesmu "Promaja". Kaja je bila u šoku i pitala kako su saznali za tu informaciju. Iako je izrazila oduševljenje što je javnost saznala za njihovu ljubav, istakla je da nije sigurna da će se njenom partneru dopasti što je ovo otkriveno, s obzirom da više nije deo te priče.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kaja Ostojić

 

- Ma, gde ste ovo našli, kako ste znali - rekla je Kaja, koja je bila u šoku.

- Meni je ovo prelepo, ali nisam sigurna da će se njemu dopasti što ste ovo saznali, on više nije iz te priče - dodala je Kaja.

Podsetimo, ona je pre nekolika dana iznenadila javnost kad je podelila fotku sa vereničkim prstenom, te tako potvrdila da se udaje po četvrti put. Prema pisanju domaćih medija, radi se o Milošu Čujoviću, koji je javnosti dobro poznat odranije, a spekulisalo se da je bio u vezi i sa Sorajom.

Naime, on je u medije dospeo zbog hakerskog napada. Miloš je bio optužen zbog višemilionske internet-prevare. On je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici, otkrio je svojevremeno portal Republika. Inače, dok je boravio u zatvoru u Spužu, Čujović je prijavio policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo njegova bivša supruga sve lažirala da bi se suprugu osvetila zbog navodne prevare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading