MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U RIJALITI! Produkcija donela odluku, stigla PONUDA koja se ne odbija!

Autor: P. R.

Zabava

14.10.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-bomba za sve rijaliti fanove, ovo se čekalo!

MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U RIJALITI! Produkcija donela odluku, stigla PONUDA koja se ne odbija!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Jedan od najomiljenijih voditelja "Zadruge", Milan Milošević, navodno će ponovo ući u rijaliti, i to kao takmičar. Kako prenose domaći mediji, voditelju je stigla ponuda da bude učesnik hrvatske verzije popularnog formata "Veliki brat".

Međutim, kako nije bio dostupan za komentar, još uvek nije poznato da li je Milošević pristao ili je odbio ponudu koju je dobio. Inače, pored njega, ponudu je osim tamošnjih pevača, glumaca i učesnika rijaliti formata dobila i atraktivna starleta Iva Grgurić, piše Kurir.

Republika

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Inače, Milošević je u intervjuima govorio da je završio sa rijaliti životom, ali da uvek ostavlja prostor za poslovni razgovor:

- Konobar najbolji, novinar najbolji i voditelj najgledaniji, zar ne? Čujem su se mnogi uplašili da im ne preotmem i ono malo gledanosti što imaju, ali mogu da se opuste, rijaliti mi nije interesna sfera više, tu sam pokazao i dokazao da sam najbolji - samouvereno je poručio Milošević nedavno.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading