"DALILINA KOPIJA" Anđelu razapeli na društvenim mrežama da je Dragojevićki UKRALA ovo!

Autor:

Zabava

16.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ponovo osuđena na društvenim mrežama, optužili je da kopira Dalilu!

"DALILINA KOPIJA" Anđelu razapeli na društvenim mrežama da je Dragojevićki UKRALA ovo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević je nedavno postala voditeljka Pinka i na RED televiziji vodi emisiju "Pitam za druga". Njen otkaz na prethodnom poslu digao je veliku buru u javnosti, a njena nekadašnja prijateljica i koleginica Anđela Đuričić joj je izgleda preotela koncept emisije.

Republika

Foto: E stock

Anđela Đuričić

Naime, Anđela je najavila svoju novu emisiju gde će jedna dama imati tužnu ispovest, što je mnoge podsetilo na jednu od Dalilinih najgledanijih emisija. Zbog toga je Đuričićeva ponovo na meti kritika, a korisnici društvenih mreža je napadaju da ponovo kopira Dalilu i želi da bude kao ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

Dalila je u utorak gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je, između ostalog, otkrila da li će promeniti svoje prezime.

- Prezime Dragojević će biti večno se ne budem ponovo udala! (smeh) Nemam u planu, ali više ništa ne planiram u životu, da budem iskrena, tako da ćemo videti. Rekla sam: "Sve što mi se dešava, neka mi se dešava kako treba", i to je to. Jako loše gledam na sve što mi se desilo, kajem se za razne stvari i nisam mogla da imam "otvorene oči" za sve događaje u rijalitiju, ali Bože moj, život ide dalje... Moram ići napred, kroz život se borim sama - istakla je Dalila na samom početku svog gostovanja, te se osvrnula i na svoj odnos sa bivšim suprugom:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

- Sa Dejanom se nisam videla od naše poslednje emisije "Narod pita", u kojoj smo zajedno gostovali, nikad se nismo sreli nakon toga. Ne znam da li imam želju da se vidim i razgovaram sa njim, jer ne znam kuda bi taj razgovor vodio, ne znam ni o čemu bismo pričali. Ja sam neko ko je par puta izjavio da se kajem, da mi je žao što sam tako postupila prema njemu, a s druge stane, on je neko ko ne želi da čuje za mene. Ja njemu i dalje želim sve najbolje u životu. Kada bih ga srela, ne bih imala problem da se javim i pozdravim ga, kažem mu: "Ćao, zdravo", kao što ne bih imala ni sa kim drugim iz "Zadruge", osim sa jednom osobom, koju ne bih volela ni na slici da ga vidim! U pitanju je Filip Car - priznala je Dalila u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading